Міні альбом Disney California Adventure Park для Gossamer Blue

This post is also available in Українською мовою

Я вже більше місяця хочу показати вам один міні альбом, який я зробила для блогу Gossamer Blue. Вони опублікували його на своєму сайті ще на початку лютого, а я все не могла знайти вільної хвилинки щоб виставити його тут. Показую!

По цьому альбому я також планувала зробити невеличку майстерню, але знову ж таки – час від мене кудись постійно тікає. Хто знає, може я в один прекрасний момент закінчу нарешті знімати і монтувати усі свої відео і таки займуся майстернею :D.

Yana Smakula | Disney California Adventure Park Mini Album for Gossamer Blue

Міні альбом зроблений у формі гармошки, він ідентичний за будовою до міні альбому про відпочинок на Кіпрі, який я показувала минулої весни. Цей трішечки більший за попередній, здається 13х13 сантиметрів. Робиться дуже легко і просто, у мене на нього пішло не більше 4 годин – за два вечора зробила.

Yana Smakula | Disney California Adventure Park Mini Album for Gossamer Blue

Альбом повністю зроблений (оформлений) використовуючи матеріали від Gossamer Blue. Обкладинку і сторінки я робила самостійно із матеріалів з нашого магазину. Обкладинку обтягнула папером під дерево і додала їй великої довгої назви Disney California Adventure Park.

Yana Smakula | Disney California Adventure Park Mini Album for Gossamer Blue

В середині використала залишки цих чипбордових літер і просто хаотично наклеїла їх для краси.

Yana Smakula | Disney California Adventure Park Mini Album for Gossamer Blue

Кожна сторінка містить який секрет – це або схована картка для журналінгу, або кишеня або ще щось. На кожній – кольорове фото у чипбордовій рамці, невеличкий декор, висічки, емальовані цятки. Альбом я намагалася зробити яскравим та насиченим, таким же як і день проведений у парку.

Yana Smakula | Disney California Adventure Park Mini Album for Gossamer Blue

Цей парк, ми до речі, відвідуємо вже вдруге. Він знаходиться у Анахаймі, у США, якраз навпроти Дісней Ленду (там, де відбувається зимова виставка CHA). Останній як на мене більше розрахований на маленьких дітей (дорослому туди буде цікаво сходити один раз, не більше), а ось Disney California Adventure – парк більше для дорослих. Там є цікавіші райди, страшніші роллеростери і взагалі менше всяких дитячих штук. Та й самих дітей менше ніж у Дісней Ленді.

Ось пару фото з парку:

IMG_2847

на вході у парк

Цього року ми в парку були 14-го січня, і на відміну від попереднього разу (два роки тому 8-го січня, здається) людей там було набагато менше. А це означає менші черги на райди, більше часу для розваг. В парках такого плану можна по годині стояти в черзі на один коротенький 10-хвилинний райд. Виходить, що більшу частину дня проводиш в черзі. Але райди того варті, виходиш із них задоволений на всі 100% і знову біжиш в чергу.

IMG_2854-1

На наступному фото ми після поїздки на найбільшому роллеркостері. Волосся розпатлане що в мене, що в Лесика 🙂 . Райд називається California Screaming (крик) і він себе виправдовує на всі 200%! Там навіть мертва петля є! Їдеш, міцно тримаєшся і щосили кричиш! Ці радісні крики чути навіть в готелях навколо парку.

IMG_2859-1

Там також цікаво просто погуляти і подивитися на голлівудські декорації, пофотографуватися із різними мультиплікаційними персонажами, подивитися на парад та феєрверки і просто відпочити і забути про буденні проблеми.

IMG_2871-1

IMG_2875-2

Увесь альбом можна глянути у блозі Gossamer Blue за цим посиланням. Загалом там 4 розвороти і усього 6 фото. Альбом маленький але сповнений приємних спогадів!

IMG_2876-1

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

14 Comments

    1. классный отдых. фото такие яркие и эмоциональные :))))
      ну и миник-просто чудо!

    1. Яна, альбом и фотографии просто супер! Такой компактный и стильный! И конструкция мне нравится! Я вот всё разглядываю свой мини альбомчик, который мы делали здесь в блоге с кармашек и тоже хочу выложить его в блог более детально! Я его обожаю! Поэтому я только “За” совместный альбом с тобой) Буду ждать)

    1. Чудовий, позитивний, яскравий, те що він робився на позитиві видно, такий світлий, супер, захоплююсь!)

    1. оооооочень крутой миник! очень классный отпуск! Яна, и ты вся такая ммммммм) фигуристая)

      1. Оля, я не знаю 😀 це, напевно, імена тих, хто давав гроші на розвиток/будівництво парку

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.