Епізод #2 Заокруглювачі кутів від WE R. Рубрика “Під Мікроскопом”

This post is also available in Українською мовою

Старт нової рубрики нашого блоку під назвою “Під Мікроскопом” пройшов “на ура”, тому я із задоволенням пропоную вам наступний відео випуск цієї навчальної програми.

Під Мікроскопом – це серія відео оглядів товарів для скрапбукінгу та кардмейкінгу тривалістю до 5 хвилин, які познайомлять новачків і не тільки, із інструментами та товарами для хобі детальніше, відкриють їхні можливості та дозволять подивитися на них по новому.

Під мікроскопом

Сьогодні ми будемо знайомитися із потужними заокруглювачами кутів Corner Chomper (читається “корнер чомпер”) від компанії We R Memory Keepers. Якщо ви вже не вперше бачите ці заокруглювачі кутів я все одно заохочую вас переглянути відео та на власні очі побачити як легко інструмент справляється із чипбордом. Приємного перегляду:

ЗНАЙДІТЬ ЗАОКРУГЛЮВАЧІ КУТІВ У ЗРОБИ САМ(А):

We R Memory Keepers Cropadile RADIUS Corner Chomper Yellow 70899-5 70900-8 Заокруглювач кутів Crop-A-Dile Corner Chomper Angle Pho, 70901-5 Заокруглювач кутів Crop-A-Dile Corner Chomper Scallop C, 70902-2 Заокруглювач кутів Crop-A-Dile Corner Chomper, 70904-6 Упаковка для зберігання заокруглювача кутів Corner Chomper - Blue, 70903-9

Якщо у вас є запитання стосовно товарів для скрапбукінгу чи кардмейкінгу, будь ласка, залишайте їх у коментарях до цього запису; можливо у наступному випуску я розповім саме про них!

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

15 Comments

    1. Мечтаю о таком))) из этого поста поняла, что нужен именно голубой)) спасибо за обзор! Для меня очень полезно!

      1. а мені навпаки більше жовтий подобається 🙂 хоча, напевно, обидва теж не завадять 🙂

        1. Согласна, они оба классные! И любому была бы рада, но если выбирала то , скорее всего , это был бы синий)

    1. те що цей заокруглювач може впоратися навіть з чипбордом мене вразило…якщо він може впоратися так легко з ним, то звичайний картон для нього зовсім непроблема

    1. Так, так заокруглювачі – необхідні я думаю всім!!! І ці два …. якраз те що треба 🙂 !!!

    1. О так річ потрібна!)Він, один з них, вже давно в моїх бажалках), думаю, і до нього час дійде)) Дякую, Яночко, за огляд!)

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.