Цікаве за тиждень. Випуск #234

This post is also available in Українською мовою

Доброго суботнього ранку! Осінь, здається, вирішила впевнено заявити про себе різким зниженням температури. Цього тижня я випила більше кружок гарячого чаю ніж за усе літо разом узяте 🙂 .

Протягом декількох останніх днів у блозі було відносно тихо, я зайнята підготовкою до майстер класів та презентації, що відбудеться в Києві, 5-го жовтня (за цим посиланням періодично з’являються нові фото та інформація про мк). На виставку, до речі, що буде 8-го у Києві, ми не їдемо, тому якщо хочете побачитись – приходьте на презентацію, тільки будь ласка, попередньо записуйтесь.

Дні Spellbinders. Презентація та Майстер Класи

Наступного тижня у блозі буде трішки веселіше – в понеділок під обід запланований блог хоп від Hero Arts із чудовими призами, не пропустіть. Далі – майстер клас по листівці до Дня Вчителя, новий випуск рубрики Під Мікроскопом, нова листівка в стилі Чисто і Просто і потім ще одне відео для Gossamer Blue. Я до речі, на днях сильно порізала руку ножицями Хольтца (захопилася різанням паперу і зробила дуже глибокий надріз у долоні), тому поки що нічого нового не знімаю. Лише планую листівки і майстер класи для Майстерні Різдвяних Листівок. На Facebook можна, до речі, приєднатися до цієї події і залишатися в курсі справ.

Майстерня Різдвяних Листівок

А ще, 5-го жовтня буде міжнародний день листівок. Багато компаній та блогів влаштовують з цієї нагоди усілякі святкування. Я чесно кажучи, щороку про це свято забуваю і згадую буквально за декілька днів до початку. Але поки ще є декілька днів, то поділюся з вами цінною інформацією – на сайті worldcardmakingday.com проходить конкурс із призовим фондом у більш ніж $600. А листівки переможців, до речі, потрапляють на сторінку журналу Paper Crafts & Scrapbookin.

Ніби усе, переходимо до цікавого від Вікторії:

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Робимо цікавий фон, відео.

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Теги з тисненням на туалетному папері (або серветках).

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Чудові ідеї для листівок.

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Декоруємо сторінку прямокутниками.

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Пакуємо кекси.

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Красива акварельна листівка.

Шиття | Нові ідеї

(від Світлани)

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Вішак з потаємною кишеньою.

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Ганчірка – черепашка.

Цікаве за тиждень. Випуск #234

Змайструйте форт для вітальні.

Це все, вдалих вам вихідних!

Випуск підготувала Вікторія.

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

13 Comments

    1. Спасибо за напоминание про мастерскую, пойду на ФБ, присоединюсь)
      Из выпуска особенно упаковка кексиков понравилась – милая идея!

    1. Дяккую за випуск, дуже цікавий!) Що до Майстерні – чи буде список матеріальв, які буде потрібно придбати, чи можна буде робити з того що є? І формат буде такий самий , як минулого року по листівці щотижня? Дякую)

      1. Наталю, цього року будемо працювати трішки по іншому. У магазині буде доступний комплект матеріалів (вартістю в районі 150-250 грн), який будемо використовувати для виготовлення листівок. Додадково потрібні будуть тільки загальні речі, такі як акриловий блок та чорнило, клейкі квадратики та скотч. Усе інше входитиме у набір.
        Планую 1 листівку на 1 день. Тобто 10 листівок за 2 тижні.

        1. ще одне запитання)) Листівки потрібно буде викладати щодня, чи в кінці неділі?

          1. це вже кому як буде зручно 🙂 оцінки за невчасно здане домашнє завдання ніхто ставити не буде 🙂

            1. Чудовий випуск! Дякую!
              Яночка, бережи талановиті ручки!)))
              Є запитання, щодо майстерні. У минулому році був стимул зробити своєчасно листівочки. Напевно, цього разу буде щось подібне?)) будуть якісь заохочення)))) )

            1. Дякую, то я з вами, піду записуватись)) Бо думала, що бали будуть за вчасно здану роботу ставити, то я не встигала би;) Розхвилювалаааась))))

    1. Сподіваюся, що поріз не дуже страшний і все швидко загоіться 🙂 дякую за цікавий випуск. Підкажи, будь-ласка, як додавати роботи на сайті worldcardmakingday.com. Щось не можу знайти. Дякую!!! Видужуй швидше.

    1. Яна, спасибо за хорошую новость про Майстерню!! С большой радостью в прошлом году училась у тебя.. Очень хочу участвовать :))

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.