Листівка Follow Your Heart. Листівка щомісяця. Відео українською мовою

This post is also available in Українською мовою

Я страшенно відстала із публікацією нових випусків рубрики Листівка Щомісяця, лютий був настільки коротким, що я просто не встигла опублікувати випуск вчасно (хоча і листівок і відео у мене, напевно, ще на пів року вистачить). 16-тий випуск, до речі, вийшов лише англійською, ви напевно його пропустили, можете глянути ось тут. Отож сьогодні показую вам листівку, яку зробила спеціально для Youtube каналу компанії Spellbinders, відео з нею вже опубліковане у них, тому я і у себе тепер можу його показати.

Рубрика “Листівка щомісяця” виходить раз на місяць у п’ятницю і на відео показує виготовлення листівки ручної роботи від початку до кінця. Кожне відео супроводжується поясненнями та детальним переліком використаних матеріалів, як і будь-яке інше відео від Зроби Сам(А).

Заохочую вас підписатися на їхній Youtube канал, там багато цікавої та корисної інформації, впевнена вам сподобається. Ось посилання.

А тепер переходимо до листівки! Ось таких біло-блакитно-чорних листівок я зробила цілу серію, одна з них потрапила на це відео, ще декілька використані для різних воркшопів, а ще парочка лежить у мене вдома. За нагоди їх також покажу.

Yana Smakula | Elegant Follow Your Heart Card with Spellbinders and DCWV. Card a Month Video #17

Завданням було використати набір Oval Regalia S4-492 і я страшенно рада, що мені випало з ним працювати. Найбільший овал у цьому наборі неймовірно красивий і нагадує мені овальну серветку.

Yana Smakula | Elegant Follow Your Heart Card with Spellbinders and DCWV. Card a Month Video #17

Окрім вище зазначеного ножа я також використала квіти Bitty Blossoms і зробила за їх допомогою прикраси для цієї листівки. Робити їх елементарно просто – вирізав, скрутив, склеїв і готово. Ось тут можна глянути на ці ж квіти вирізані із фетру (там же є відео українською мовою).

Yana Smakula | Elegant Follow Your Heart Card with Spellbinders and DCWV. Card a Month Video #17

Я також використала ножі із лінійки Gold і додала вирізаному овалу текстури. Лінійка ножів Gold просто неперевершена, я давно не використовувала їх, але вони є справді одними із найкращих для додавання деталей/текстури/тиснення до вирізаних елементів.

Yana Smakula | Elegant Follow Your Heart Card with Spellbinders and DCWV. Card a Month Video #17

На фото вище можна побачити об’єм листівки – я використала об’ємні квадратики щоб наклеїти обидва овали та напис. На завершення я додала до листівки сірого шнурка та білих перлинок.

Yana Smakula | Elegant Follow Your Heart Card with Spellbinders and DCWV. Card a Month Video #17

Якщо вам цікаво, ви можете переглянути процес виготовлення цієї листівки на відео нижче або ж на моєму Youtube каналі. Відео продубльоване українською мовою.

Сподобалося відео? Будь ласка, лайкніть його та поділіться ним зі своїми друзями. Дякую!

Матеріали:


SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

13 Comments

    1. Открытка очень красивая!я что-то с ножами bitty blossom пока не разберусь никак,мне кажется цветочки не такие красивые

      1. дякую, Марина! Я ці ножі для квітів дуже люблю, свого час їх дуже багато і часто використовувала

    1. Дуже гарна, ажурний край серветки дійсно ніжний та жіночний. Дякую за МК!)

    1. Доречі, з’явився новий ракурс в зйомці відео)) Принаймні, мені так здалося)

      1. був-був 🙂 то у мене був такий експеримент 🙂 поки що так більше не планую знімати, бо тоді треба увесь стіл прибирати, а в мене на це рідко є час і бажання 😀 дякую!

        1. Та все ж вийшло чудово!) Я взагалі з великою повагою відношусь до блогерів та відеоблогерів, для мене це титанічний труд, на який особисто в мене завжди бракує часу, не те щоб регулярно вести його, а навіть на те, щоб розібратись у тому всьому))) Дякую!)

          1. то більше у Лесика була ідея так знімати, у мене тоді був час (це було ще минулого жовтня) – то я і експериментувала. Для такого треба дві камери (одна зверху, інша збоку) і напевно кінооператора 🙂 бо коли я одна бігаю від штатива до штатива з однією камерою виходить дуже кумедно 🙂
            Це таки дійсно багато роботи, у мене на одне відео тривалістю 5 хвилин йде загалом 3-4 години. Переклади на українську робити швидше, але все одно час займає. Дякую, Наталю!

    1. ММ.. який ажурний овал! краса!
      Листівочка дуже гарна та ніжна, колір такий мякий))

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.