Листівки за допомогою ножів Spellbinders – Thinking of You

This post is also available in Українською мовою

Враховуючи доступність ножів від Spellbinders Paper Arts, що були представлені на зимовій виставці CHA, я вважаю доцільним буде показати у блозі декілька варіантів їх застосування, а про деякі ножі розповісти детальніше та познайомити читачів Зроби Сам(А) із ними ближче.

Як я вже писала, компанія Spellbinders представила широкий спектр новинок на зимовій виставці. За допомогою коротенької серії статей у Зроби Сам(А) я, сподіваюся, зможу познайомити вас із ними якнайдетальніше.

Сьогодні я підготувала для вас листівку під назвою Thinking of You:

Листівки за допомогою ножів Spellbinders - Thinking of You

Для цієї листівки я скористалася ножами із наступних наборів:

  • Кутики – Gold Corners One S4-393. Ці ножі дозволяють робити не лише ембоссінг, але й дебоссінг (тиснення та витиснення на лицевій стороні), а також дають можливість letterpress’у – нанесення чорнила на встиснені ділянки (конкретно цю функцію даних ножів я продемонструю на прикладі іншої листівки). Це є ножі із серії Imperial Gold.
  • Фігурний бордюр – A2 Bracket Borders One S5-181. За допомогою ножів із даного набору ви зможете виготовити красиві бордюри для листівок стандартного розміру. Довжина ножа дозволяє створювати бордюр довжиною до 15 см за один прохід (звісно ж ніж можна переставити ще раз та зробити безперервний бордюр потрібного вам розміру). Ці ножі діють за принципом ножів із серії Edgeabilities, де окремо існує бордюр (декоративний край) та декоративна вставка. Відтак маючи декілька ножів у наборі існує декілька варіантів поєднання. Ножі належать до серії Borderabilities Card Creator і розроблені спеціально для виготовлення листівок.
  • Фігурна лейба – 5х7 Detailed Scallops S6-004. Для листівки використаний найменший ніж із набору. Ножі належать до серії Card Creator, проте розраховані на виготовлення листівок більшого формату, а саме 5х7 дюймів (тобто 15 х 18 см).

Трішки деталей листівки:

Листівки за допомогою ножів Spellbinders - Thinking of You

Листівки за допомогою ножів Spellbinders - Thinking of You

Листівки за допомогою ножів Spellbinders - Thinking of You

Листівки за допомогою ножів Spellbinders - Thinking of You

Матеріали | Картон: Dovecraft (Premium White). Скрап папір: Graphic 45 (Secret Garden). Машинка для вирізання та тиснення: Spellbinders (Grand Calibur). Ножі: Spellbinders (Gold Corners One S4-393, A2 Bracket Borders One S5-181, 5х7 Detailed Scallops S6-004). Штамп: Technique Tuesday (Wildflowers). Чорнило: Tsukineko. Сnрази та перлинки: Dovecraft. Швейна машинка: Dragonfly. Клейкі матеріали: Dovecraft Foam Dots. Стрічка: Dovecraft. Металева булавка: Jillibean Soup (Red/Brown).

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

24 Comments

    1. Безумно красивая открытка, элегантно смотрится.
      Очень красивые бордюрные ножи, при возможности обязательно приобрету такие)

    1. Очень изыскано, цветовая гамма необычная и так все нежно!

    1. Яна, листівка неймовірно красива, здається, що ти десь писала, що не знаєш, як працювати з цим папером, але я знала, що в тебе вийде щось неймовірно красиве, так і сталось, адже, здається, що поганого результату в тебе ніяк не може бути:) Ця листівка неймовірно красива, вона вийшла дуже аристократичною, вишуканою, неймовірно ніжною і просто суперовою!:))

      1. babypusya – так, так, це саме той папір, про який я писала, що не знаю “як до нього підступитися” 🙂 дякую! мені теж сподобалося, я свою думку про папір змінила в кращу сторону 🙂

    1. супер(так ніжно і дуже насичено водночас)молодець)обожнюю ці голочки ,шо на бантику)

    1. Мега работа!) Столько труда в неё вложено! Красивые благородные цвета! Столько тонких интересных деталей, ножи просто класс!))
      Немножко только выбивается красный цвет, но меня эта открытка очень поразила своей элегантностью и кажущейся простотой!

    1. Очень элегантно))) И столько интересных элементов))) Очень понравилась)))

    1. WOW Yana this is one amazingly gorgeous card. I really love everything about it. Such a beautiful card. Thank you for playing along with us at Die Cut Divas.

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.