П’ять цукерок для активних читачів! Цукерка розіграна. Всім дякую!

This post is also available in Українською мовою

Після кожного мого генерального скрап прибирання відбувається роздавання частини матеріалів, які я не використовую. Таке прибирання у мене проходить ось уже кілька днів (скоро ці дні перейдуть в тижні), відтак першим, що треба віддати – це чипбордові висічки від Blue Fern Studios. Скажу чесно, такі вирізані елементи це не моє. Але зважаючи на кількість виробників чипборду в Україні, думаю, вам вони сподобаються.

П'ять цукерок для активних читачів!

Приблизно таких як на фото наборів у мене є 5 штук (не хотілося збирати це в один набір, тому я вирішила поділити це між 5-ма читачами щоб щасливчиків було якомога більше). Набори не всі однакові, але схожі. Годинник лише в одному наборі, але інші висічки повторюються, особливо метелики, сніжинки, соти, стрілочки.

П'ять цукерок для активних читачів!

Щоб взяти участь у розіграші слід:

  • Залишити коментар до цього запису і сказати мені як довго та яким чином ви читаєте ЗС.
  • Бути готовим оплатити вартість доставки набору Новою Поштою. Доставку оплачуєте ВИ.

Збільшити свої шанси виграти можна поділившись посиланням на цей запис в соціальних медіа (фейсбук чи вк) і залишивши додатковий коментар із посиланням (де я можу переглянути що ви дійсно поділилися). Давайте бути чесними і не залишати по декілька коментарів від однієї людини з різними ніками.

Перші 2 набори будуть розіграні серед активних коментаторів (список є у футері блогу). Три інших – серед усіх інших охочих. Успіхів вам!

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

52 Comments

    1. Доброго времени суток! Читаю Ваш блог около года через feedly, попала однажды увидев на каком-то ресурсе Ваши чудесные CAS-открытки. Спасибо за возможность!

    1. Юююххуув цукерка!Чудові чипбордики)))Дякую,Яночка!Блог ЗС це щось неймовірне.Якось шукала цікаві їдеї для листівок і наткнулася на ЗС і від тоді читаю його вже напевно рік.

    1. Яна, долго гадать не буду – читаю блог с 2011 г. – мои первые покупки были в вашем магазине, плюс про то, что можно участвовать в каких либо заданиях – тоже узнала тут – одним словом – моя скрап жизнь тесно переплетена с “Сделай сама”!!! Подписана на блог – просматриваю новые сообщения в ленте новостей и сразу же читаю!!!
      А я обожаю чипборд!!! Вот бы повезло!!!

    1. Вот уже Яна прибралась так прибралась ))) Честно сказать, мне понравились только бабочка, велосипед и разная растительность… )))

      1. и поэтому с нетерпением ждала этого розыгрыша) я еще есть в списке, поэтому с радостью поучаствую! А доберусь до компьютера и оставлю ссылочку на Фейсбуке) спасибо за шанс! Я люблю чипборд, у меня его не много, поэтому приходится экономить)

    1. Як класно!!!! Цукерки – це завжди свято)))))
      Яночка, ти знаєш який я прихильник твоєї творчості)))
      А читач блогу мабуть вже 3, а може вже всі 4 роки. Час плине дуже швидко)

    1. Яночка, спасибі за можливість! Записуюсь і я))) Твій блог читаю роки чотири, з нього почалось моє знайомство зі світом скрапу. Якось раптово потрапила та залишилась читати )) Підписала на розсилку по Email.

    1. оооооооо! смачненьке! дякую за можливість отримати щось приємне та корисне від ЯНИ 😉

    1. И я затеяла уборочку, и таки докупила еще две коробочки 🙂
      Читаю тебя давно…. очень давно…. Заходила к тебе на блог чаще чем сейчас, так как подписалась на обновление и теперь я читаю тебя не выходя из почты)))

    1. ого, я вже і не згадаю, скільки часу читаю блог! Напевно, кілька років. спочатку дуже захопили альбоми на “закохані” теми. а далі втягнулася – всі роботи якісні і професійні! Читаю блог, заходячи в нього. через підписки мені не зручно. 🙂

    1. Обожнюю чипборд! Читаю приблизно з 2010.Один раз робила покупку(2011).
      Читаю через стрічку новин Blogger. Дякую за таку чудову можливість поповнити свої скрап-запаси.

    1. Моє знайомство зі світом скрапу почалося ще у 2011, а саме моїм помічником і став сайт “Зроби сама”, на якого підписана і дотепер, а особливо взимку мене будула розсилка десь о 8 ранку, яку я одразу відкривала і читала, що новенького і свіженького там з’явилося. Тепер, правда, швидше мене будить синочок 🙂 А чіпборд я люблю 🙂

    1. Доброго времени суток. Читаю блог не так давно, приблизиться пол года, так как кармейские увлекаюсь не очень давно. Спасибо за то, что есть ЗА ,теперь каждый день слежу с нетерпением за обновлениями.

    1. Читаю з півтора року. Тут вперше почула про CHA. Один з першоих для мене украіномовних CAS блогів. Читаю за допомогою Bloglovin.

    1. Читаю блог з моменту… як побачила його в неті :)) вже навіть неможу пригадати коли це сталось вперше. Можна сказати любов з першого погляду. Новини отримую на пошту і щоранку за чашечкою кави переглядаючи новини я слідкую за красою і надихаюсь на новий день.

    1. какая прекрасная новость. читаю уже полтора года (может немного больше). даже помню первый пост, который прочла. про тревел бук. именно, так и нашла блог “зробы сама”, а и заодно стала постоянным читателем. очень удобно через почтовую рассылку.

    1. Hiya! Been reading your blog for less than a year. About 10 months ago got interested in card-making but didn’t find out about your blog until September/October 2014. Spent 5 nights in a row watching tons of your videos and learning as much as I could take in 🙂 Looked thru many of your first posts as well and even made jack-or-lanterns (twice!) 🙂 with the help of thread and balloons for Halloween. Was helpful 🙂 Continue watching videos, reading your posts and checking sites you recommend. No matter whether I win or not I still want to thank you for what you do. It’s truly amazing and really appreciated 🙂 Wishing you never-ending inspiration 😉 xxxx

    1. Ох, не могу молчать))))) Последние полгода уже не комментировала, но сейчас “держаться нету больше сил” (с).
      Блог читаю так давно, что даже уже и не помню своего интернета без ЗС :)) Помню ещё открытки с ножами от катлбаг))
      Так что становлюсь в очередь))

    1. Чудова цукерочка, тобто цукерочки! Почала читати ЗС як завела блог, більше року тому. Читаю завдяки Блоггеру.

    1. Привет. Читаю давненько уже… Даже и не помню точно сколько. – ну прошлогоднюю МРЛ я помню и до этого уже читала минимум полгода… Наверно года 2 читаю, а то и 2,5… (я в скрапе 3 года). Читаю через блоггер (мне в той ленте удобно обновления просматривать).
      Попала на блог благодаря какому-то из заданий и так и “зависла” до сих пор! Восхищают и заворажиют работы такого прекрасного мастера. А видео с МК – это жже просто клад!!! Спасибо Яна за то что ты такая есть!!!

    1. Привет-привет! Я как то больше смотрю Ютуб) Уже почти год, как я наблюдаю за Вашими сказочными открытками, секретами техник и прочее) Спасибо за возможность выграть такую красоту)

    1. Класна цукерочка!!! Блог я читаю вже точно 3 роки, Зроби сама став першим магазином, в якому я зробила своє скрап замовлення і до сих пір я люблю слідкувати за блогом. Листівки в стилі чисто й просто дуже подобаються і я власне дуже захоплююсь майстрами цього стилю, це власне і один з пунктів, чого читаю блог.. А ще круто, що розсилка по пошті, зранку перевіривши пошту одразу заходжу.
      Дякую за шанс!

    1. Оу, Яночко, я читаю твій блог вже мабуть років чотири! Раніше була у списочку активних коментаторів знизу, а наразі більше читаю ніж коментую =))) Підписана через пошту на блог та на ютуб бачу твої посилання у пошті =) Завжди з радістю переглядаю і твої відео! Слідкую за твоїми подорожами і за СHA =)))
      Ну і що ще сказати?! Хочу чипік =))) Дякую що завжди видумуєш якісь цікавинки!!!

    1. Привет! Тоже хочу поучаствовать:) Читаю блог года 3-4, точно не скажу, но читаю систематически! Твое ведение блога вдохновляет не меньше, чем твои скраповые работы! Слежу и в ленте, и в фб, и на почту обновления приходят, и на ютюбе, и просто так ввожу адрес блога в сторку. Всегда интересно читать про ваши поездки, про достижения и новинки! А твои МК – это что-то!

    1. Читаю больше года. Нравился раздел “Цікаве за тиждень”, теперь с Вашей помощью путешествую по блогам мастериц. Спасибо за интересную и главное полезную информацию.

    1. О, а я очень люблю чипборд!
      Читаю блог с самого начала увлечения скрапом – уже лет 5, наверно)Подписана через ридер, но там весь пост не открывается, поэтому переодически захожу напрямую на сайт.

    1. Нешодавно вирішила опанувати тонкощі декорування чипборду і тут такий розіграш! Дякую, Яно, за шанс!

      Читаю блог декілька років (коментую вкрай рідко). На одній з виставок у Києві мала нагоду познайомитися вживу й відвідати майстер-класи :))

      Особливо люблю пости зі сторніками, огляди з виставок та розповіді про ці подорожі.

      1. Упс… забула написати, що усі пости читаю безпосередньо з цього сайту, оскільки через підписку на своєму блозі бачу лише превью публікації.

    1. Привіт)) Прекрасне підняття настрою))) чудові цукерочки))) і ділюсь цією новиною))) Читаю більше року, підписана через пошту на блог і з радістю читаю статті і переглядаю відео))) Так як я тільки початківець і вчусь, то дуже дякую за корисну інформацію)))) https://www.facebook.com/orbazyuk/posts/809832502416142

    1. Привіт! Вирішила теж написати) Блог читаю десь з вересня місяця, робили перші кроки в створенні листівок, і навіть спробувала приняти участь в одному з завданнь, потім підписалася на новини і десь з грудня місяця я кожного ранку передивляюся новини на телефоні, в мене це вже увійшло в звичку) В цьому блогі я знайшла для себе все необхідне – МК, новинки, різні прийоми, багато дійсно корисних статей. А в останній час я тільки і мрію о штампах з розами, взагалі з голови не йдуть) Залюбки увізьму участь у розріграші)

    1. Оце краса)) Тільки читала повідомлення, чи варто запускати цукерку, а вона вже активна)) Я зрадістю прийму участь в розіграші, чипик чудовий! А почала я читали ЗС, як тільки купила біг-шот, це з початку грудня 2014р, якось не помітно шукала ножички для машиники, та потрапила до такого яскравого, та на мій погляд незвичайного блогу.
      Твої листівки мають свій стиль, який я вже пожала впізнавати, та інколи стараюсь зробити щось схоже, )) але куди мені до твоїх((
      Мені дуже подобається, що ти є свого роду -провідник між нами та заграничними майстринями)) Дякуємо тобі за таку можливість!)

    1. Яна, прекрасні цукерочки. День починаю зі свіжими новинами від ЗС вже давно. Мрію стати учасницею наступного онлайн курсу повиготовленні листівок.

    1. Чудеса ж трапляються, правда 🙂
      Ваш блог я читаю вже р1к точно.. чи два.. побачила, що Кр1ст1н Вернер залайкала укра1номовний ролик на ютуб1 1 ледь не впала з1 ст1льця, так мене розпирала горд1сть :)))
      Я п1дписалася на розсилку 1 так читаю, заходжу на сайт. Але част1ше залажу в ютуб, переглядаю р1зних кардмейкер1в та арт-журнал-1ст1в :))) 1 Зроби сама обов”язково!

    1. О Яна, дякую за чудовий шанс взяти участь у цукерці! Рік назад моя хороша подруга розказала мені про ваш блог і зтого часу я кожен день сюди прихожу і завжди знаходжу купу ідей і натхнення! Я веду свій скрап альбом чи смешбук… дуже люблю цей блог за те, що часто він допомагає придумати щось цікаве саме тоді. коли мені треба робити нову сторінку. дуже люблю чіпборди, просто обожнюю, але у мене їх майже немає, тому це було б для мене щастя виграти у цукерці! Бажаю удачі усім!

    1. А я й не пам”ятаю, з якого часу читаю блог)) Давно. Роки з 3.
      Перші матеріали, що були прочитані – альбоми для дівчинки та для хлопчика з бумаги від Dovecraft з різними тваринками – ведмедиками, жирафами. Був сумістний проект.

    1. Блог-магазин, чи магазин-блог, вже і не пригадаю, що було перше)) . Читаю, з 2009 чи то з 2010, та добре пам’ятаю, що спочатку навіть коментувати боялась( щоб не засміяли))), ага…, а тепер і пальці не зупинете кнопати)))). Як я читаю, та мені ліпше сказати, як не читаю, я мегаманьяк по частині ЗС, я відстежую його і по пошті, і по блогеру , і по блогловіну, і по гугл+, і по фейсбук, контакту.., продовжувати?!!))) чи ви вже повірили,що я маньячу?))) Це мій блог до кави… ні не так, це кава до блогу)) Можу коментувати, можу ні, можу на пів вихідного сісти відкоментувати, що не відкоментовано))) Жах пишу, сама себе починаю боятись, читаючи)))) АА не можу, не писати,а я ж обіцяла коротко))))
      https://www.facebook.com/cherinataliya

    1. Приветик. Спасибо за сладость- это рас)))
      Я не умею красиво писать и поэтому я “молчаливый ПЧ” – это два)))
      А читаю ЗС не помню сколько лет, вроде с 2010 или 2011 года – это три)))
      Читаю через почту – это четыре)))
      И конечно я поделилась, вот ссылочка http://vk.com/id175168616?w=wall175168616_754%2Fall – это пять))))))

    1. привіт, Яно)
      читаю Блог вже давним-давно, ще коли починала робити свої перші листівки. Брала тоді ідеї лише з твого блогу, по-перше,тому що не знала,що є така кількість блогів, за якими можна слідкувати і черпати натхнення, по-друге, тому що любила дуже читати про твої подорожі і інші пости, не тільки пов язані з листівками(це робить блог живим), по-третє-бо ти маєш свій стиль і я дуже люблю clean& simple , а в тебе їх багацько)
      Подаруночок дуже крутий,особливо зважаючи на те, що чипбордів постійно не хватає, тому маю велике бажання їх таки отримати.дякую за такі можливості.

    1. ой, я надеюсь еще не опоздала на розыгрыш! блог люблю, уже даже не помню как его нашла!но внимательно читаю,всегда есть чему поучиться!!!!
      доставку,конечно, оплачу!

    1. а..забыла сказать,получаю рассылку,причем и с укр версии и с англ версии) но сейчас просто так захожу напрямую)

Comments are closed.