Листівка-платтячко

This post is also available in Українською мовою

Листівка-платтячкоСьогодні хочу похвалитися своєю першою листівкою не стандартної форми – дитяче платтячко. Вже давно хотіла зробити таку, але все не наважувалася, вчора нарешті спробувала. Фото в процесі не робила, бо не знала чи получиться, процес сфоткаю іншим разом.

Матеріали:

Інструкції:

Спочатку на чорновику я намалювала декілька варіантів платтячок, обрала один, що сподобався найбільше і вирізала його. Підібравши рожево-коричневий картон я обмалювала на ньому заготовку  та вирізала два елементи – верх із ручками та низ платтячка (хотіла, щоб плаття було трохи схоже на шкільну форму – в кліточку). Згодом я аналогічно вирізала ще два елементи на зворотню сторону листівки.

Із білого картону вирізала основу. На неї наклеїла заготовки із картону.

Із велюма вирізала щось на зразок фартушка (хоча ця частина не задумувалася як фартушок, просто як частина платтячка) і зробила на ньому тиснення (воно на фото ледь помітне). Хвилястими ножицями вирізала хвилястий низ фартушка (упс, тавтологія!), фартушок приклеїла на двосторонній скотч до нижньої частини платтячка. Прикрасила перехід стрічкою, із рожевої стрічки зробила бантик.

Листівка-платтячко

На велюмі була маленька плямка, тому її довелося закривати кишенькою – квіточка вирізана із катону, наклеїна на об’ємний скотч, прикрашена стразом.

Листівка-платтячко

В середині виштампувана дівчинка (хотіла її розмалювати, але не вистачило часу).

Листівка-платтячко

Готово! Дуже сподобалося робити цю листівку, думаю згодом зроблю ще пару таких.

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

7 Comments

    1. Яна, как всегда с фантазией и очень аккуратно!

    1. Прикольно вийшло!!! Яна, а можна вставити своє ІМХО? Тільки без образ:))) Як на мене, то стрічка, яка під рожевим бантиком, та камінчик не зовсім гармонують за кольором із рожево-коричневим картоном. А дівчинку я б виштампувала коричневим чорнилом і не розмальовувала взагалі. Дякую за розуміння)))

    1. Прикольно вийшло! А можна мені вставити своє ІМХО (тільки без образ)? Як на мене, то стрічка під рожевим бантиком та камінчик не “монтуються” з коричнево-рожевим картоном, а дівчинику я б виштампувала коричневим чорнилом та не розмальовувала взагалі. Дякую, що вислухала (тобто прочитала):))

    1. Платтячко дуже гарнюнє. Люблю клітинку. Гарна ідея. Дякую, Яно. Слідуючи інструкціям, можна і платтячка, і повзунятка, і звіряток зробити.

    1. система повно коментарів відправила в спам папку, я їх тільки зараз побачила (denize – я про твій і ще пару інших).
      коричневого чорнила в мене як на диво нема 🙂 тому довелося викручуватися як є, а за критику дякую 😉

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.