Листівка Its You Day (First Edition + Spellbinders)

This post is also available in Українською мовою

Це вже далеко не перша моя робота під такою назвою, що я можу сказати – безмежно люблю цей маленький штамп Its Your Day від Technique Tuesday, він здається, підходить ледь не до кожної листівки.

Сьогодні ж хочу показати вам листівку, яку я зробила ще навесні. Цю роботу я надіслала як показову під час набору в дизайн команду Spellbinders на 2013-2014 рік. У основну дизайн команду я не пройшла, проте я і далі із задоволенням працюю “міжнародним послом” Spellbinders в Україні (вперше вимовила цю назву по українськи – звучить класно, як на мене). Тим не менше, показую вам листівку.

Листівка Its You Day (First Edition + Spellbinders)

По правді кажучи, це моя улюблена, можна сказати, класична схема листівки з ножами від Spellbinders – два або чотири фігурні кутики, центральний елемент (або негатив від нього як в цьому прикладі), фігурний елемент збоку (метелик) та прапорець із написом. Як на мене – це безпрограшний варіант красивої листівки. Додайте до цієї комбінації красивий папір із якимось ефектом (текстурний, лакований, тканинний і т.д.) і ви отримаєте відносно швидку та вишукану листівку.

Листівка Its You Day (First Edition + Spellbinders)

Листівка Its You Day (First Edition + Spellbinders)



SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

18 Comments

    1. Мне очень понравилось! Стало очень интересно, как выглядит открытка изнутри 🙂

    1. Элегантная открытка, чудесная бумага, ножи- бабочки классные, да и вообще у Spellbinders всё нравится… когда я уже обзаведусь ножами и не знаю даже…)

    1. Погоджуюсь з Яною повністю! Красивий папір, ножі від Spellbinders роблять дива! Листівки виходять дуже гарними і вишуканими!

    1. Неймовірна листівка), така багатошарова, цікава, ножі чудові!) Подальшої тобі, Яночко, посольської плідної практики!)

    1. Краса!!! А ножі Spellbinders самі по собі витвори мистецтва, особливо останні:)
      Яночко, ти користуєшся ножами інших виробників?
      Мені здається ножі Spellbinders покривають всі забаганки майстринь?)))

      1. Inna Onyschenko – дякую! раніше я використовувала ножі від Provocrafts (у мене була машинка Cuttlbug, але я її змінила на машинки Spellbinders), але вони, як на мене, мають доволі дитячі дизайни. Spellbinders відрізняється вишуканістю та більшою строгістю. Мені здається я вже “виросла” із ножів Provocraft тому зараз вони просто лежать у мене в судочку під столом. Колись думала їх продати, але вирішила залишити (нехай будуть, може колись своїм дітям віддам).

      1. До речі, місяця 2 тому писала, що в мене нова машинка Big Shot Sizzix Teal, мої эксперименти з великими ножами як 5 на 7 дюймів вона не витримала, погнула я ручку і тепер шкодую що просто не купила Grand Calibur – і було б мені щастя!!! Бо я крім Spellbinder рідко чимось іншим кооистуюсь! Я мабуть як ніхто інший чекаю на оновлення моделі Grand Calibur! 🙁

    1. Справді виглядає вишукано. І навіть з такою кількістю деталей, листівка ніби повітряна 🙂

    1. твой “рецепт” открытки и в самом деле беспроигрышный, ножей только побольше бы еще)) Бумажка очень красивая!

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.