Невеличке опитування

This post is also available in Українською мовою

Будь-ласка, візьміть участь у нашому коротенькому опитуванні і дайте відповідь на наступне запитання: У якому форматі вам найбільш цікаво читати Зроби Сам(А)?

Якщо ви читаєте блог через рідер або отримали листа на електронну скриньку, будь-ласка, перейдіть на блог за адресою і візьміть участь у голосуванні ось тут. Дякуємо!

Ви можете вказати свій варіант відповіді у полі “other”:

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

33 Comments

    1. Люблю читать про скрап и не только.Люблю поболтать)))) Не люблю блоги, в которых сообщения выкладываются в формате
      ОТКРЫТКА ИЗ МАТЕРИАЛОВ:1,2,3,4,
      ПО ЗАДАНИЯМ:1,2,3,4

    1. ну от і таке люблю 🙂 часом так хочеться про щось особисте написати, але не знаю чи буде іншим цікаво про це читати 🙂
      дякую, Бандитка!

    1. ага, підтримую:) така наша психологія:) цікава сама людина,передусім, і все, що вона робить))

    1. Если интересен автор, то интересно все, о чем он пишет. Если нравятся работы автора, – нравится ход его мысли, логично, что и другие интересы могут совпадать.

      1. olga – я людина із доволі специфічними інтересами і світоглядом.
        хоча хто зна, може дійсно є ще хтось такий як я 🙂

        1. “olga – я людина із доволі специфічними інтересами і світоглядом,” – тем интересней…

    1. Читати люблю всяке різне, не тільки технічні пости про скрап.

    1. це залежно від того, яке найперше призначення блогу – особистий чи комерційний. в другому варіанті розповіді про те, що автор їсть на сніданок чи коли лягає спати не дуже доречні 🙂 та особисто мені особистий формат блогу більше подобається, люблю читати і про подорожі -відпустки, просто про роздуми про життя. Взагалі я -любитель почитати, мої улюблені блоги – де багато пишуть і іллюструють фотографіями)))

      1. Tania – хех 🙂 коли лягає спати і що їсть це явно перебор, про таке будуть писати хіба що підлітки 🙂
        а от про відпустки – так, це моє. писала б і писала, про готелі, про перельоти, про їжу, гідів, екскурсії…

        1. є й такі, що пишуть про “перебор” і не тільки підлітки 🙂
          особисто мені про подорожі дуже цікаво, особливо про Китай сподобалось. так що цю частину, на мою думку, ватро залишити. тим більше, що це до скрапу пряме відношення має – потім втілюється в сторінки і альбоми)

          1. Tania – до речі втілюється в життя as we speak ) (я нарешті почала робити альбом при китай) тому тут ти абсолютно права!

    1. все-все) только работы увы не всегда интересно) таковы мы)

    1. Яна, твои статьи отличаются от рубрик остальных авторов.Твои статьи более профессиональные. Но и посты других авторов не менее интересные. Так что я бы оставила как есть.

    1. Мне нравится читать блог в таком формате, как он есть сейчас. Как уже сказали девочки выше – он отличается от большинства блогов. Очень удобно построен – всегда можно найти интересующую статью.
      Яна, мне очень нравиться как написаны твои статьи – интересно, захватывающе (особенно про путешествия), с душой!
      Спасибо другим авторам за интересные и познавательные статьи!
      Я каждый раз получаю огромное удовольствие, читая блог Зроби сам(а)!За что вас и благодарю!

      1. Vrednota, дякую за коментар. мені особливо важливо знати що блог зручно побудований і цікавий. будемо і далі радувати вас цікавими розповіддями-статтями 🙂

    1. Я с удовольствием читаю каждую статью в твоём блоге(можно на ты?), и интересно всё- ведь скрап и рукоделие часть нашего самовыражения! Я очень ценю твой труд и труд дизайнеров блога, так как понимаю насколько серьёзен подход к статьям в блоге и очень многие статьи перечитываю по нескольку раз, потому что всегда интересно! Спасибо за труд, вложенный в блог!И желаю как можно больше Вдохновения!

      1. Майя – так, звичайно ж можна на ти 🙂 я, правда, зі своєї сторони не обіцяю що також буду звертатися на “ти”, тому що у мене проф привичка завжди говорити на “ви”.
        до статей я таки дійсно підходжу дуже відповідально, іноді навіть палку перегинаю, що на собі, напевно, відчули наші співавтори 🙂

        1. Яночка особисто я на тебе рівняюся, і стараюся написати свою статтю якомога цікавіше та професійніше, мене це дуже дисциплінує.

    1. Яночка!!! Я тоже присоединяюсь к высказываниям девочек, и от себя скажу, что твои посты про путешествия, семейные праздники мне очень нравятся и я с удовольствием всегда читаю, и рассматриваю фотки, особенно часто смотрела твои новогоднии посты, Спасибо за твой чудесный блог!!!

    1. Чудовий блог! Чудові роботи і статті цікаві! Добре, коли мова не лише про скрап, адже це тільки частинка нашого життя, є й інші цікаві речі, якими хочется і можна поділитися)) Дякую за вашу роботу. Не завжди є можливість залишити коментар, але читаю кожен пост!

    1. Мені теж дуже подобається, коли не лише професіоналізм та серйозний підхід поєднано у блозі, але й особисті події, переживання, роздуми і тд. Краще можна зрозуміти чому така авторка і звідки такі роботи. І до речі, про “лягати спати і що їсти” – коли у тебе дво або й більше дітей – це займає більше як 15 хв і часто перетворються на пригоду, яка заслуговує окремого посту, фото (мами, думаю, зі мною погодяться:)…

      1. anyukha – дякую за коментар 🙂 я поки що не мама і навіть уявити боюся що таке вкладати дітей спати та й взагалі мати дітей 🙂

    1. Яна та співавтори блогу! Молодці! Завжди дуже цікаво! Мені дуже зручно, що всі статті з новинами приходять на електронну пошту, так я впевнена, що не пропущу нічого! Дякую! Все чудово!

      1. sweetlana – особисто я не люблю коли мені такі листи приходять на пошту 🙂 я люблю все читати в google reader. але це добре, що вам так зручно 🙂

    1. Мені також подобається робота блогу. Дуже зручно коли про новинки повідомляється на пошту, ще дуже подобається коли дівчата з нових колекцій роблять відкритки і все таке інше. Глянувши на їхні роботи відразу хочеться придбати всю колекцію разом з дироколами які використовувались в роботі. Так тримати!!!!

      1. marusya-dv – дякую, і не лише від себе, але і від інших авторів 🙂 я дуже рада, що наш підхід подобається. я зараз стараюся планувати роботу блогу саме вище описаним чином – щоб можна було знайти натхнення для роботи з новими колекціями

    1. Мені подобається читати не лише про скрап, та і якщо писати буде лише Яна (будь ласка, Яна не ображайся:) ) блог втратить велику купу цікавого матеріалу. До того ж, одній людині (якщо це, навіть, Яна:) ) важко охопити все та писати так часто, як це було раніше:)
      Тому, дякую всім авторам блогу за таку кількість статей:)))
      Дівчата, продовжуйте у тому ж дусі, це у вас дуже вдало виходить:))))

      1. Мао_23 – зовсім не ображаюся 🙂 адже це правда – я самостійно робити таку кількість робіт для блогу не можу, не можу писати стільки мк і т.д. адже це забирає просто нереально багато часу 🙂
        п.с. дякую!

    1. Мені цікаво читати про скрап і не тільки))
      Цікаво пізнати більше людину, котра вміє робити таку красу власноруч)) Цікаво де Яна та інші Автори беруть своє натхнення, хто вони в реальному житті і чим займаються))
      Одним словом I’m interested in everything!)))

    1. Блог читаю около года. Только не через ридер, он у меня на панельке справа, там отслеживаю обновления. Все нравится.
      Заметила, что все здорово рванули вперед, и в качестве написании статей и в использовании материалов. Многое цепляет, хочется повторить, но некоторые работы с использованием машинок и других наворотов, вызывают грусть и просто пролистываю, т.к. повторить не смогу. Чаще возвращаюсь посмотреть старые работы, когда все были новичками :))) Но это хорошо, блог должен расти вместе с авторами и работами.

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.