Листівка Freaking Amaizing для Neat & Tangled. День 3

This post is also available in Українською мовою

Презентація нових штампів від компанії Neat & Tangled продовжується! Не забувайте, ви маєте можливість виграти набір штампів, для цього потрібно усього лиш залишити коментар у блозі компанії!

Якщо ви пропустили день 1-ий, будь ласка, зазирніть сюди, день 2-ий можна знайти тут.

Neat & Tangled September Release. Day 2

Сьогоднішній набір штампів дуже оригінальний і називається On The Corner (На куті, або На перетині). Знаєте як кажуть: “Кав’ярня знаходиться на перетині вулиці такої і такої”? Так от цей набір штампів саме про це! Тільки мова тут піде не про перетин вулиць 😉 . Взагалі центральним штампом у цьому наборі є величезний вуличний знак із місцем для написів. Написи в свою чергу теж відповідно оформлені – спеціально у перспективі для того, що вміститися в знак. Чудовий набір штампів як на мене. І головне – підходить до багатьох подій. Додайте до такого знаку червоний бантик і він тут же стане новорічним. Хіба ж не класно?

Ось моя простенька листівка із цим набором штампів, приблизно перекладається як “Це просто чудово”.

Листівка Freaking Amaizing для Neat & Tangled. День 3

Листівка Freaking Amaizing для Neat & Tangled. День 3

Папір для листівки використала від American Crafts. Вуличний знак розмалювала маркерами Chromatix, про них я якраз недавно розповідала у Майстерні Різдвяних Листівок. Стрілочка вирізана і намальована від руки. Метелик та шеврони від American Crafts.

Листівка Freaking Amaizing для Neat & Tangled. День 3

Листівка Freaking Amaizing для Neat & Tangled. День 3


SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

8 Comments

    1. Классная такая!!!! Бумага очень понравилась, а штамп столба интересный, у меня на него фантазии не хватило бы.

    1. А мені листівка не здається простою! Вуличний знак надав їй такого об’єму! Вона повністю відповідає надпису на ній – вона просто чудова!

    1. дякую, дівчата 🙂 я від цього набору просто в захваті! ідей в голові безліч – обов’язково ще щось з ним зроблю і покажу у блозі 🙂

    1. Ой, Ой я обожнюю каву!!! Ця листівка просто диво! Перехрестя зі стовпом це для мене щось із Хронік Нарнії! Папір класний, Яно ти суперово його обіграла!!! 🙂

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.