Завдання #40. Листівки із орігамі

This post is also available in Українською мовою

Доволі незвична тема нашого нового завдання, чи не так? Справа у тім, що слідкуючи за останніми модними тенденціями у світі кардмейкінгу, я помітила, що стали популярні фігурки-орігамі. В основному це штампи із зображеннями таких фігурок, що кардинально відрізняються від традиційних персонажів.

Завдання #40. Листівки ручної роботи із орігамі

Тому запрошую вас долучитися до модних тенденцій і зробити листівку із елементами орігамі. Це може бути як відштампований “орігамі” елемент так і справжня складена у техніці орігамі фігурка.

Члени нашої дизайн команди підготували для вас чудові приклади. Приєднуйтесь!

Лілюська:

Завдання #40 від Зроби Сам(А). Листівки ручної роботи із елементами орігамі

Лілюська розповідає: Я захопилася оріґамі ще в університеті. Познайомилася із японкою на третьому курсі й саме вона навчила мене робити квіти за цією технікою, а також подарувала багато красивих кольорових аркушів для неї. Ця тема навіяла безліч приємних спогадів і мене одразу ж потягнуло зробити кілька паперових голубів. Проте в листівці я використала не складені з паперу фігурки, а штампи із зображенням оріґамі від Altenew. Найбільше припав до серця цей слоник. Під нього й затонувала такий яскравий фон. Самого ж слоника відштампувала та вирізала із паперу для оріґамі.

Юлія:

Завдання #40 від Зроби Сам(А). Листівки ручної роботи із елементами орігамі

Юля розповідає: Хоча зараз літо, а за вікном спека, я вирішила зробити морозяну різдвяну листівку. Такого Миколайка зробити дуже легко і швидко, варто лиш переглянути це відео і повторити усі кроки за майстринею. Для 5-ти см Миколайчика потрібно взяти червоно-білий папір розміром 9.5 на 9.5 см

Anastasiya A.G.:

Завдання #40. Листівки ручної роботи із орігамі

Завдання #40. Листівки ручної роботи із орігамі

Анастасія коментує: Долго искать вдохновение для работы по этому заданию совсем не пришлось. Интернет заполнен удивительными, ожившими в руках мастера фигурками из бумаги. Я для своей открытки сделала бабочек, очень легкая в исполнении схема здесь.

Viktoriya:

Завдання #40. Листівки ручної роботи із орігамі

Завдання #40. Листівки ручної роботи із орігамі

Вікторія коментує: Задание оказалось довольно интересным и познавательным для меня. Поскольку я никогда не занималась складыванием фигурок из бумаги, то пересмотрела множество схем и видео уроков. Выбрала для себя относительно простой предмет – зонтик. Училась по этому видео.

Veronika Galenko:

 Завдання #40. Листівки ручної роботи із орігамі

Чекаємо на ваші роботи до 8-го серпня 2014 року включно. Декілька найкращих робіт будуть опубліковані в блозі Зроби Сам(А), автори яких стануть запрошеними дизайнерами наступного завдання.

Будь-ласка, ознайомтеся з правилами участі в наших завданнях.

 Loading InLinkz ...

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

10 Comments

    1. очень интересно! 🙂 особо не обращала внимание на оригами в скрапе…а оказывается и зря. 🙂

    1. Спасибо за статью, я и не обращала внимания,что оригами так входит в моду в скрапе)

    1. Як цікаво!!!І листівки дуже цікаві та оригінальні!!!

    1. Яка краса ммм, дівчатонька, ну хіба можна зробити таку красу із звичайними фігурками орігамі?))) Якби зараз сама це не побачила – не повірила б ))) Які чудові надихаючі приклади, я би краще сказала вони неймовірні і не перевершені! Дівчата, дякую за натхнення, аж самій хочеться щось таке гарнесеньке нафантазувати))) дякую!! Приклади чудові))!

    1. Дякую за такі приємні слова. Насправді надихає на нові ідеї 🙂

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.