Віддам 6 пакетів із скрап “добром”

This post is also available in Українською мовою

Цей день настав 🙂 . Нарешті я систематизувала цілий ящик папірців та інших скрап-штучок, які мені вже не потрібні і розділила їх на 6 пакетів. Як і минулого разу – пакети віддам в “добрі руки” (за умови, що ці “добрі руки” оплатять пересилку).

Отже, у мене є 6 пакетів, які бажають знайти нових господарів.

Пакет №1: маленькі набори штампів Studio G, не знаю скільки їх там, але точно більше 10. Усі б/у, можливо один-два набори не розпаковані, у деяких бракує по 1 штампу. Окрім наборів Studio G є один великий набір від Anna Griffin (він з самого низу тому його не видно на фото)

Пакет №2: наклейки, натирки, стрічки на клейкій основі і т.п. Усе б/у, багато наборів наклейок із літерами (по декілька штук бракує), контурні наклейки, а також майже повні набори:

Пакет №3: папір 15х15 см – переважно Laura Ashley, багато First Edition, Dovecraft. Майже всі цілі аркуші, також трохи паперу 10х15 см:

Пакет №4: новорічний. Залишки минулорічних новорічних колекцій (тих, огляди яких були в Зроби Сам(А) минулої осені), в основному багато паперу, є брадси, квіти, стрази, наклейки:

Пакет №5: в основному із обрізками паперу, обрізками (досить великими) кольорового картону і т.д.:

Пакет №6: із чипбордовими літерами (латинський алфавіт), новим дироколом (дироколить погано, туго ходить), трафаретами для тиснення, клеєм з блискітками, квітами і т.д.:

Як отримати один із пакетів?

Зауважу, пакети для початківців (нічого цінного для досвідчених скраперів у них немає)! Щоб отримати пакет ви повинні оплатити вартість доставки (Нова Пошта).

3 (три) пакети я розіграю між активними коментаторами блогу (перелік яких є у футері блогу) – вони зможуть обрати який пакет вони хочуть отримати (першим обирати буде той, у кого з трьох буде більша кількість коментарів).

3 (три) пакети розіграю між тими, хто залишить коментар до цього запису.

Залишаючи коментар, будь-ласка, розкажіть що б ви хотіли бачити у Зроби Сам(А)? Які саме записи, якого спрямування? (наприклад мк по листівках (яких?), мк по альбомах (яких?) і т.д.)

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

225 Comments

    1. Яночка привіт, поспішаю стати в чергу бо я початківець і всяке добро знадобиться. Знайомство з скрапом в мене почалось із Зроби Сама,дякую за МК оскільки я зрозуміла – що здається неймовірно важко, складно – а ти все ясно опишеш і розпишеш і аж хочеться братись за роботу. Дякую за огляди колекцій, це теж важливо, бо коли ти початківець – очі розбігаються незнаєш що краще, куди потім це притулити. Так я подивилась відео огляд колекції Bazoo і вперше вирішила зробит замовлення в магазинчику, а також цікаве використання дироколів – до цього ніколи б не могла подумати що висічок виходять такі чудові шедеври. Нарахунок змін, мені все подобається, є пошукова система яка легко все знаходить, люблю читати цікаве за тиждень. Та й в загалі ти Молодець !!! Успіхів тобі і натхнення.

    1. Дуже хочу подякувати вам,Яно,за вашу роботу))я знайшла ваш сайт зовсім випадково,але одразу зацікавилась…дякую вам за доступні мк-хотілось би й надалі дізнаватись щось нове із світу скрапбукінгу.Подобається рубрика “цікаве за тиждень”-завжди відкриваю щось для себе.Дуже хотілося б отримати подаруночок.Так як я тільки вчусь,то багато що стане у пригоді))Хочу побажати вам натхнення у своїй справі,нових і нових ідей…))

    1. Привіт!Я, напевно, найбільший початківець серед усіх коментаторів, оскільки займаюся цією красою лише 1,5 місяці, і прив”язав мені любов і захоплення саме твій блог і магазин, в яких все викладено просто і доступно(хочу похвалитись, що за цей час вже зробила весільний альбом і декілька відкриток).Дякую за натхнення!
      На рахунок блогу:хотілось щоби побільше виставлялось трафаретів, схем, оскільки дуже корисні в роботі;МК по виготовленню квітів з тканини, органзи, декору для дому, наприклад напередодні Великодня.А так все супер)))
      і можна декілька зауважень на рахунок магазину:чи можна технічно так зробити, щоб біля кожного найменування товару стояв залишок,який є на складі, бо 2 рази замовляла продукцію, то деяких позицій не було, і також на почту не приходять нові поступлення товарів.а так магазин чудовий – великий асортимнт, привітливий персонал.до речі, ви б не могли штампи робити ще й на українській мові?

      1. Lidiya – дякую за відгук!
        стосовно зауважень по магазину – доведеться потерпіти ще декілька місяців, поки що нічого з цим зробити не можу.
        повідомлення про нові надходження – ми їх останнім часом не надсилаємо, орієнтовно присилаємо раз на місяць. про більшість новинок я пишу на нашій сторінці у Фейсбук – приєднуйтеся там до нас і ви теж будете бачити що нового є http://www.facebook.com/zrobysama
        І заходьте завтра до нас завтра в блог, завтра нам виповнюється 4-роки 😉

        1. Творчого Вам натхнення, втілення в життя всіх найбезумніших ідей!!!!Так тримати))))

    1. Давно у меня такая мысль сидит… есть возможность, поэтому предложу) Вот ты, Яна, любишь путешествовать. Можно сделать такой раздел, как путешествия в скрапбукинге. Т.е. скрапбукинг в разных странах мира. Обзор работ, статей, какие-то интересные моменты. Мне, например, очень было бы интересно такое просматривать, почитать. Понимаю, что здесь и у нас в Украине много всего, но, например, в Китае (где делаются часто те же закупки материалов для рукоделий) наверняка что-то есть интересное… как они это делают, что используют. Так и интересно другие страны)
      возможно было бы сделать такое? 🙂

      1. Ольга Смайлик – чесно кажучи, я не зовсім зрозуміла про що мають бути статті. Про те як люди займаються цим в інших країнах? Якщо так – то навряд, це треба знаходити якусь конкретну людину в конкретній країні і допитуватися в неї 🙂 але одна людина про цілу країну розповісти не може. Тому, скоріш за все, я такого не потягну.

    1. Привітик=)))Я зайшла до Вас в гості=))) Я ще в цьому ділі новенька, але так подобається=))) В моїй колекції товарів та інструменту ще дуже мало і так багато хочеться (особливо коли переглядаю Ваш магазин=))), але фінансів на все не вистачає=((( ….”бідна студентка”=)))Тому була б дуже щаслива, якби мені випала така нагода=)))
      Дійсно, інтернет-магазин дуже цікавий, великий асортимент…але жаль, що саме те що хочеться, зазвичай немає у наявності=((
      А на рахунок блогу…дуже класний, цікавий…багато порад,декоративних штучок…хотілось би побачити, як робити самому квіти з паперу та стрічок, чи інших “підручних”матеріалів.
      P.S Моя мрія мати таку майстерню, як у Вас, Яна=)))

      1. ayrin – дякую за відгук.
        стосовно магазину – чим більший асортимент, тим більше товарів буде відсутньо на складі, все одночасно на складі бути не може аж ніяк (одні товари більш популярні тому вони швидше закінчуються, інші менш популярні тому лежать довше). Поки ми дозамовимо перші, які вже закінчилися і поки вони приїдуть – закінчаться другі, вийдуть треті та четверті, але припустимо четверті такі популярні, що у виробника їх моментом розкуплять і замість того, щоб відправити нам скажімо 20 шт, нам відправлять всього 4, відповідно вони теж закінчаться моментально. А на цей момент перші товари вже вийдуть із виробництва, тому їх фізично привезти ми більше не зможемо. Це замкнуте коло, привезти все і одночасно абсолютно не реально. Я знаю, що багато клієнтів магазину чекає поки в магазині буде все, адже вони хочуть зробити замовлення за раз. І я розумію таку тактику, але скажу чесно – так ніколи не буде.

    1. я зовсім не активний коментатор…але дуже хочеться ті штампи з першого пакету!!!!!

    1. Хотілося б більше мк з поясненням по використанню різного приладдя.
      І не відмовилася б отримати один з Вашик пакетів 🙂

    1. Привіт!Дуже подобаються твої роботи!Я постійно дивуюсь як ти все встигаєш?І сайт чудово оформлюєш,і добавляєш різні нові прикольні поетапові інструкції з безліччю фоток,і откритки ,і альбоми робиш…Ну взагалі така молодець…Я вже тобою десь 2 місяці захоплююсь…Ти мене постійно надихаєш…от тільки часу не вистачає….ну я надіюсь як прийде літо зможу більше творити))
      Взагалі я початківець і в мене поки немає багатьох штампів,брадсів,ембросінгу,дироколів,чорнил,паперу та інщого,тому з задоаоленням отримала б такий пакетик))Також хотілось би більше оформлень рамок.Непогано,якщо буде щось про декор дому….Ну і так як я початківець,то більш простого,щоб можна було робити без спеціального обладнання…)
      Творчого натхнення,нових ідей,силу та часу)
      Дякую…..♥

    1. Вот так раздача 🙂 даже если не успела на раздачу слонов) напишу о том, что интересует – применение штампинга – разные техники, и пособие как работать со скетчами, палитрами, как составлять композиции
      п.с. странно, но уже шесть дней у меня нет обновлений по Зроби Сам(а), удивилась, неужели Яна ничего не пишет, а сегодня зашла, и вижу, что блог отображается неверно, и я так много пропустила )

      1. Viktoriya – просто з 1-го березня гугл дещо змінив і оновлення перестали відображатися в блоггері.
        кажуть треба вручну додати посилання на зроби сама в перелік блогів у блоггері і оновлення там будуть знову з’являтися

    1. ээ..сколько всего красивого..полезного и нужного..ну встану в очередь))
      чтобы я хотела видеть?? хм..Янусь, у тебя такой замечательный сайт и такие классные и полезные МК и советы..с нетерпением жду твоих новых записей..классные конкурсы..даже незнаю что и добавить еще..продолжай в том же духе и дальше – радовать нас!!)) спасибки!)

    1. дякую усім за відгуки! нажаль персонально кожному відписати я не можу, прохання на мене не ображатися 🙂
      орієнтовно розіграш проведу на цих вихідних.

    1. Тоже перестала получать обновления, поэтому буду в хвосте очереди за таким “добром”, а ещё только вчера искала некоторые штампики в магазине, а они вот куда спрятались! 🙂

    1. СКІЛЬКИ КОМЕНТАРІВ!!!! 🙂
      Яна, ви дуже щедра людина! (не кожен здатен поділитися своїм добром, особливо у такій кількості =)))
      мені б хотілося побільше постів про альбоми та блокноти. Дякую за увагу!

      з 8 березня! Любові, щастя і натхнення!

    1. Яно,твій сайт такий чудовий.Тут все таке цікаве,а ще стільки коментарів!!!!Мені,як для початківця,дуже хотілося б отримати цю красу!
      Щодо нових проектів,то хотілося б бачити більше простих(як для початківців)скетчів та також покрокових інструкцій до листівок.

    1. дівчата, дуже вибачаюся, знаю що я мала на вихідних обрати переможців, але часу ну зовсім не було. обіцяю на днях це зробити. вибачте що затягую

    1. Яно! Я б сказала не затягуєш, а сильно інтригуєш;)))
      Дивлюсь вже вкотре на ті твої складені пакети і думаю: “Хочеться все!”.
      Ні, все таки я Плюшкін)))

    1. Можливо ще встигну в останній вагон. Яно, ваш сайт читаю постійно, всі роботи просто надзвичайні. Я справжній початківець в скрапі, бо роблю всі свої листівки з підручних матеріалів. була б просто щаслива виграти щось з професійної так би мовити серії. щодо сайту хотілося б більше скетчів та МК для початківців, щось зовсім просте і відносно дешеве

    1. Яночка мені 11 років і я тебе дуже прошу я так хочу ці всі штучки а по моїм підрахункам це все добро вийде у 3000 гривень ! Дуже дорого ! Мені трошки головне щоб було! Я буду тобі дуже дуже вдячна!

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.