Віддам 6 пакетів із скрап “добром”

This post is also available in Українською мовою

Цей день настав 🙂 . Нарешті я систематизувала цілий ящик папірців та інших скрап-штучок, які мені вже не потрібні і розділила їх на 6 пакетів. Як і минулого разу – пакети віддам в “добрі руки” (за умови, що ці “добрі руки” оплатять пересилку).

Отже, у мене є 6 пакетів, які бажають знайти нових господарів.

Пакет №1: маленькі набори штампів Studio G, не знаю скільки їх там, але точно більше 10. Усі б/у, можливо один-два набори не розпаковані, у деяких бракує по 1 штампу. Окрім наборів Studio G є один великий набір від Anna Griffin (він з самого низу тому його не видно на фото)

Пакет №2: наклейки, натирки, стрічки на клейкій основі і т.п. Усе б/у, багато наборів наклейок із літерами (по декілька штук бракує), контурні наклейки, а також майже повні набори:

Пакет №3: папір 15х15 см – переважно Laura Ashley, багато First Edition, Dovecraft. Майже всі цілі аркуші, також трохи паперу 10х15 см:

Пакет №4: новорічний. Залишки минулорічних новорічних колекцій (тих, огляди яких були в Зроби Сам(А) минулої осені), в основному багато паперу, є брадси, квіти, стрази, наклейки:

Пакет №5: в основному із обрізками паперу, обрізками (досить великими) кольорового картону і т.д.:

Пакет №6: із чипбордовими літерами (латинський алфавіт), новим дироколом (дироколить погано, туго ходить), трафаретами для тиснення, клеєм з блискітками, квітами і т.д.:

Як отримати один із пакетів?

Зауважу, пакети для початківців (нічого цінного для досвідчених скраперів у них немає)! Щоб отримати пакет ви повинні оплатити вартість доставки (Нова Пошта).

3 (три) пакети я розіграю між активними коментаторами блогу (перелік яких є у футері блогу) – вони зможуть обрати який пакет вони хочуть отримати (першим обирати буде той, у кого з трьох буде більша кількість коментарів).

3 (три) пакети розіграю між тими, хто залишить коментар до цього запису.

Залишаючи коментар, будь-ласка, розкажіть що б ви хотіли бачити у Зроби Сам(А)? Які саме записи, якого спрямування? (наприклад мк по листівках (яких?), мк по альбомах (яких?) і т.д.)

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

225 Comments

    1. Яно, ти така молодчинка!
      По перше – бо систематизувала усе своє скрап-добро (в мене тільки при одній думці про порядок на своїх поличках волосся сторчма:)). Так ще й так незвично вирішила ощасливити купу народу!
      Маю питання: активним коментаторам тут теж коментувати, щоб випробувати фортуну?)))
      Хоч і не є початківцем, проте маю багато подруг, які саме такими і є. Можливо пощастить виграти якийсь пакетик:)

      1. Soniachna – дякую 🙂 насправді ще багато всього не систематизовано і просто лежить “мертвим грузом”, але віддавати мені його поки що шкода 🙂
        а активним теж бажано коментувати (і тим самим виявити своє бажання отримати якийсь з пакетів, бо хто зна, може вони їм зовсім не треба 😉 )

        1. :):):)
          Мої фаворити пакети №3 та №4. Але й інші теж класнючі!

        1. Яна, я в захваті від ваших “залишків”! Як можна з Вами зв’язатись?
          Найбільше мене цікавить папір, але загалом ВСЕ!
          Ходжу до діток у дитбудинок, займаюсь з ними рукоділлям, – наразі, усе за свій кошт – не розженешся сильно… )))
          і умови у вас дуже лояльні )
          дуже чекаю на Вашу відповідь! )

          П.С.: добре Ви сказали про те, що деякий “вантаж” віддавати шкода ))) то й справді поки віддасте без шкоди, доти не варто віддавати )))

    1. Привіт! Стаю у чергу.
      Побажання такі:
      – хотілося б, щоб з”явився розділ по огляду чорнил, бо вони такі різні в роботі, як виявилось. Зокрема, хотілося б довідатись, які краще брати для тонування паперу, а які для штампування написів;
      – хочеться також почитати якусь покрокову інструкцію по виготовленню альбома: які матеріали купити, з чого почати, чим закінчити 🙂
      – хочеться також побільше дослідів з матеріалами з магазинчика – як-от наприклад, клей на акриловій основі. Бо я так і не довідалась, чи можна на нього ліпити квіти…:)
      – ну і ще, можливо, можна створити якусь довідкову сторінку для початківців, де б можна було ставити будь-які робочі запитання, а запрошені дизайнери давали б нам поради і відповіді.
      Отаке я намріяла).

      1. Curly – дякую за відгук!
        по ходу відразу дам відповідь на одне запитання:

        “можна створити якусь довідкову сторінку для початківців, де б можна було ставити будь-які робочі запитання, а запрошені дизайнери давали б нам поради і відповіді” – таке є в іншому блозі, робити таке ж у ЗС я не буду, бо це плагіат 🙂

        у нас є сторінка для початківців із базовою інформацією http://www.zrobysama.com.ua/?page_id=12642 . Дуже багато корисної інформації на цю тему є на сторінках блогу, багато є в архівах. почитайте – не пошкодуєте 🙂

        1. Чесно, не знала, що десь є така довідкова ). сама придумала ).
          Інформацію для початківців якраз тут і читала. тільки от про чорнила там немає. У змісті є, а посилання немає ((.
          Іншу інформація також читаю – все пізнавально і корисно! Дякую!

    1. Яночко я тут!!! Я мабуть самий активний коментатор :))) тому я б хотіла обрати пакет №1 або №3.

      записи, якого спрямування? – та мабуть огляд всіх новинок, а ще дуже цікаво було б розглядати роботу з використаними матеріалами які відразу ж можна придбати у Вашому магазині. Цікаво дізнаватись про нові техніки, про використання ножів для вирізання, та Яночко для мене особисто цікаво все чому ти нас вчиш!!!!

      1. marusya-dv – якщо я буду всі матеріали/інструменти відкривати і залишати собі для того щоб розповісти про них в блозі ми збанкрутуємо 😀
        жартую 🙂
        огляди такі я теж люблю робити, тому як тільки буде щось нове – вони будуть.
        от зараз, для прикладу, чекаю зразки колекції Tea Party щоб зробити огляд )

    1. Привіт! Така гарна новина, оця роздача скрап-добра. Я б хотіла побачити тут фото робочого власниці господині блогу) ну дуже мені цікаво розгладати такі куточки. Тобто тема організації робочого місця для мене дуже цікава. Також для мене, як для початківця цікаво дізнаватись як в роботі обходитись без спеціальних інструментів та матеріалів. Тобто, короткі описи з використанням підручних матеріалів будуть дуже корисними. Дякую!

      1. Тоня – дякую за відгук!
        фото мого робочого місця є в блозі – http://www.zrobysama.com.ua/?cat=167, за цим посиланням також можна знайти статті про улюблені скрап інструменти наших колишніх дизайнерів, вони досить цікаві, раджу почитати.

        “Також для мене, як для початківця цікаво дізнаватись як в роботі обходитись без спеціальних інструментів та матеріалів. Тобто, короткі описи з використанням підручних матеріалів будуть дуже корисними.” – такого у нас не буде всього лиш тому, що я так не працюю, а питати про те, чого я не знаю не в моєму стилі 😉 .

    1. Я вот на прошлой неделе порядок привела, опять творческий беспорядок. Оказывается порядок это не надолго. А по поводу каких-то мастер-классов, если честно это трудный вопрос. Много дизайнеров расписывают мк и по альбомам, и по открыткам, даже не знаю, чтобы вам предложить. Ведь все есть в гугле)))))) если поискать. (без обид)
      Мне очень нравятся обзоры коллекций разных фирм, и примеры открыток. Спасибо очень позновательно. Продолжай в том же духе!))))
      А вот по поводу чернил, я согласна, было бы очень позновательно почитать о них.

      1. Iverova – повністю згідна що порядок це не на довго 🙂
        “Ведь все есть в гугле)))))) если поискать. (без обид)” – я не ображаюсь 🙂 я теж так вважаю 🙂
        про чорнило я вже давно статтю пишу, але щось дуже дуже повільно 😀

    1. і я початківець. тому точно пригодиться любе “добро”. найбільше з матеріалів люблю папір. тому мені цікава люба інформація про нього. ще люблю квіти, тому хотіла б побачити тут якись МК по їх виготовленню своїми руками.

    1. Как новичку в скрапе – мне было бы очень приятно получить подарочек! Буду надеятся на удачу! ))

      1. на счет чего бы хотелось увидеть… даже не знаю, все что я вижу, все интересно и полезно для меня!
        возможно хотелось бы более простых работ, мне очень нравились у Вас мк подарочных конвертов для денег (делала для знакомой по ним), каких-то открыток. Я новичек, и многого у меня нет, типа эмбосинга, разных чернил, машинки для вырезания и тиснения.
        Скоро 8 марта, и хочется наделать простеньких откыточек знакомым. Если возможно такое – было бы премного благодарна!!!
        И спасибо большое за Ваш блог, постоянно просматриваю, пользовалась Вашими советами, многое у меня в закладках на будущее, но вот пишу впервые )))

        1. Intuicion – дякую за відгук!
          до 8 Березня вже трохи запізно робити листівки (наступний тиждень у нас розпланований на продовження огляду колекції Spring Drop), проте можете глянути минулорічні листівки, усі листівки до 8 Березня можна знайти за цим посиланням.
          і мені дуже приємно бачити в блозі “нові обличчя” 🙂

    1. Привіт. Така гарна нагода виграти стільки всякого добра. Вважаю себе пчатківцем у скрапі і тільки багато чому вчуся.. скажімо так, маю трохи запасів, і вже навіть за свій невеликий досвід маю улюблені фірми виробників з якими люблю працювати. Я просто маньячка штампів і паперу.. багато зараз навіть не використовую, але головне що є))) тому напевне також треба буде колись зробити ревізію свого добра.
      Маю таке прохання-побажання. Коли замовляю у вашому магазині хотілося б зекономити інколи на доставці, в тому випадку, що також сама тернопільська… Чи можливе таке побажання, типу самовивіз чи зустріч десь, де будете, щоб захопити товар?
      Ну і дуже мені подобаються ваші мк листівок… особливо огляд колекцій…

      1. MILITARIYA – дякую за відгук, але я питала про роботу блогу 😉
        стосовно зекономити на доставці – при замовленні на 300 грн доставка буде безкоштовною. а самовивіз, як і зустріч не можливі.

    1. І я початківець! Поки що, при придбанні матеріалів, звертаю увагу на папір, квіти та найнеобхідніші прикраси (брадси, наприклад). Перші штампи придбала лише нещодавно. Тому Ваші скарби викликають захоплення)))
      Щодо записів у ЗС- завжди переглядаю мк по листівках, щоправда для мене, як новачка, цікаво доступне для мене, тобто без великої кількості “фішок”- наприклад, тиснення, ембоссінг, кілька дироколів у одній листівці- добре, звичайно, але не для мене… поки що. Подобаються мк по незвичним листівкам- особлива форма чи секретик якийсь) Також мк по квітам, зробленим власноруч,- дуже подобається. Щодо конкурсів- хотілося б палітри, взагалі- побільше конкурсів та завдань)))

      1. lenulja82 – дякую за відгук 🙂
        стосовно конкурсів – більше зробити можемо, але хіба що без подарунків, адже у нас обмежений призовий бюджет.

    1. Мне у вас тут очень нравится. При чем нравится всё и обзоры и мк. Правда, оригами (мужская рубашка) у меня не вышла:/ Хотелось видеть больше идей по оформлению страничек, разворотов. Желательно детских, семейных альбомов. Еще интересует информация по поводу разновидностей чернил, использования масок и трафаретов и различных скрап-инструментов.

      1. miel – дякую за відгук!
        чесно, я не думала, що тема скрапбукінгу (власне виготовлення сторінок) цікава стільком читачам. обов’язково зроблю якісь додаткові записи на цю тему.
        стосовно дитячих альбомів – можна глянути серію записів “Наша Донечка” та “Наш Синочок”.

    1. Я також початківець, тому стаю в чергу, дуже чудові у Вас пакуночки.
      Мені подобаються Ваші мастер-класи. Вони такі зрозумілі, що правда поки що не вистачає матеріалів, щоб втілити їх в реальнісь, але на замітку завжди щось собі беру. Хтілося б мастер клас із дитячого альбому, що і як робити, бо буває не дуже зрозуміло, коли переглядаю альбоми, що і до чого.

      1. Жанна – дякую за відгук!
        про дитячі альбом дивіться мій попередній коментар із посиланнями на альбоми “Наша Донечка” та “Наш Синочок”. Інших дитячих альбомів поки що не планую, хоча можливо до кінця весни щось зроблю (подруга має народити, якраз буде привід зробити їй подарунок)

    1. Привіт! Мене ще важко назвати навіть початківцем, я просто марю листівками і в даний час хочу визначити для себе оптимальний варіант закупки матеріалів. Тому кожен з пакетів для мене це просто СКАРБ для мене. Дуже подобаються Ваші мк листівок. Стосовно спрямування ЗС, то для початківців цінним був би розділ скрапової порадні – це і зведена інформація по матеріалах, і можливість задати питання досвідченим майстриням.

      1. opko – дякую за відгук!
        з власного досвіду можу сказати, що оптимальний формат закупки матеріалів – купувати колекціями (тобто купувати папір + прикраси + штампи із однієї колекції), звичайно брати всі матеріали із однієї колекції змісту немає (та й дорого вийде), але купуючи товари із однієї колекції ви полегшите собі роботу – товари буде легше скомпонувати та поєднати один з одним.
        також перед закупкою варто визначитися із тим, для чого ці матеріали будуть використані – якщо для альбому про подорожі – брати відповідні, якщо для вітальних листівок – також відповідні.
        стосовно розділу скрапової поради для початківців – я по трошки займаюся його наповненням (сторінка ““). можливо додам туди форму коментарів, щоб ви могли задавати там запитання.

    1. привіт,
      я – новачок. дуже-дуже новачок. і обожнюю подарунки 🙂
      от поки перечитала коментарі, дізналась багато цікавого про ваш блог. наприклад, про різні мк, до яких просто руки не доходили)
      плюсуюсь до прохання огляду чорнил, вважаю таку інформацію дуже корисною і потрібною. і різні коробочки-конвертики – теж цікаво. і квіточки. одним словом – як використовувати вже готові прикраси і як робити прикраси своїми руками 🙂

    1. га пакети я не претендую, в блозі устого достатньо, а чого бракує можна знайти в інших блогах. Єдине що хотіла б запропонувати це більше монохромних схем для вишивок публікувати. А взагалі схемки у вас кльові ))) Дякую.

      1. Natali Shpak – дякую! від вишивки ми поки що трохи відійшли, але якщо буде можливість – будемо викладати.

    1. Я початківець і часто переглядаю цей блог у пошуках натхнення, відповідей на числені питання, без яких жоден початківець – не початківець)) Дуже подобається “просто і чисто”, якого тут, на блозі, вдосталь. Дуже подобається привітність хазяйки, різнобічність оглядів, доступний стиль викладення. Цікавить багато чого, але на сьогодні найбільше – сімейний та дитячий альбоми.

      1. barta – дякую за відгук!
        в доповнення вищесказаного про сімейний альбом – я щось таки опублікую, але скоріш за все це буде розповідь про мою систему організації скрап сторінок (про нашу сім”ю) у альбомах. також маю ще одну ідею стосовно сімейних альбомів, з часом викладу в блог (якщо зможу її реалізувати)

    1. привіт Яночка)я давно захожду на Зроби Сама і завжди зустрічаю щось нове для себе,незвичне і не схоже на попереднє.Дуже цікаво дивитися огляд нових колекцій і відео,де показано детально як потрібно робити ту чи іншу відкритку.Коли заходжу на сайт Зроби сама,не можу звідси “вилізти”,при тому,що заходжу майже кожного дня по декілька разів)Але на жаль,я зараз багато навчаюся,тому стараюся себе обмежувати трошки)Дуже дякую Тобі за всі нові ідеї.Як на мене немає чого змінювати в роботі блогу,тут все і без того дуже цікаво і творчо.Дуже часто появляють новинки і відчувається ,що кожна відкритка робиться з захопленням)Дякую Тобі за хороші ідеї,які розбавляють моє буденне навчання і коли я маю хоч якусь вільну хвилинку,стараюся повторити твої вказівки)

    1. не знаю начинающий ли я, но открытки и альбомы потихоньку делаю.Я не совсем уверенна в своих работах, особенно , когда вижу работы профессионалов.Надеюсь когда-нибудь покажу и свои на оценку.Думаю что любой из наборов не помешал бы и мне.Большое спасибо за розыгрыш.

      1. ysuana – дякую за відгук!
        стосовно “Я не совсем уверенна в своих работах” – таке є в кожної з нас, у мене таке відчуття буває майже кожного разу на наступний день після закінчення якоїсь роботи – один день для мене це шедевр, а на наступний – щось з нею не те.
        Одним словом треба вірити у свої сили і таки наважитись показати роботи іншим – саме підтримка інших людей, коментарі та похвали стануть чудовим поштовхом для розвитку, вони додадуть впевненості та натхнення.

        1. Это точно – поддержка близких людей воодушевляет, очень приятно слышать слова похвалы от людей, получивших подарок, потом хочется еще больше творить…

    1. Извините за невнимательность я не написала пожелание (сказывается 8-й месяц беременности).Я бы хотела чтобы вернулась рубрика Цикаве за тиждень.До сих пор ее постоянно пересматриваю.

    1. Яка ти молодець, Яночко! Оце б мені хтось поміг порядок понаводити, хоча мої запаси значно скромніші :)))
      А з рубрик я також скучаю за “цікавим за тиждень”!

    1. Януля,дякую за такі чудові шанси отримати таке скрап-добро)Коли купляю собі щось для листівок,то не можу вибрати,очі розбігаються і все все хочеться і одразу)Тому буду дуже щаслива,якшо зможу отримати будь-який з цих пакетів)
      Я б хотіла ,щоб було по-більше відео,інколи не зовсі зрозуміло для початківців,як робити певні альбоми.Але все ж таки,ідеї суперові і я дуже дуже Тобі дякую)

      1. Ксюшка – дякую за коментар!
        відео однозначно буде більше, у мене тепер є нова камера, якісь зйомки якої дуже хороша (а для мене це дуже важливо), тому мотивації знімати відео у мене тільки побільшало 🙂
        до речі, одне відео вийде через півтора тижні – із альбомом про Китай.

    1. огогошеньки…)
      дуже класно починати день із твоїх творчих постів! (яке щастя, що вони приходять на пошту%))

      хотілось би побачити більше робіт зі спреями. і ще цікаво було б почитати трохи більше історій з життя… 🙂

      хочеться вчитися ще і ще, тому буду читати все, що вийде)

      1. karposhka – ммм. спреї… для мене це поки що незвідана земля 😀 сама ще вчуся, пробую, експериментую, тому поки що навчити з цього питання нічого не зможу. але все ще попереду! (якраз чекаю на нові спреї та маски, буду експериментувати).
        а історії з життя – якась я скромна в цих питаннях 😀 серйозно, коли не пробую щось написати на тему особистого – рідко щось виходить (та й немає в мене багато особистого життя – все робота і робота, реально на особисте часу немає). але трішки на цю тему писати буду 🙂

    1. хіх)))прикольно. А я лиш місяць тому почала пробувати.

    1. Яна,я не новичёк,но,мне всё надо:))) Потому-как я волонтёр и покупаю скрапматериалы не только для себя,но и для детей из интернатов,в которых веду кружки по скрапу уже несколько лет:)А мне очень интересны МК по артобъектам,так же мне интересны обзоры новинок скрапинструментов:)

      1. veterok – благородну справу робите!
        огляди нових скрап інструментів я планую робити, от тільки отримаємо щось нове в магазин 🙂
        про скрап об”єкти я буду мати на увазі.

    1. Я теж в черзі.
      Дуже б хотілось порвернути рубрику “Цікаве за тиждень”І про чорнила я підтримую всіма руками.

    1. Привіт. Я не можу сказати, що я початківець, але до професіонала мені далекувато…
      Обожнюю шпампи та дироколи! (штампую поздоровлення, фони, навіть на тканині перевіряла свої штампики ;))
      Хотіла би побачити МК по альбомах, бо сама мрію зробити свій весняний або літній альбом – а ще мрія створити свій власний весільний альбом!!!!!!!!
      Ще хотілося б огляд новинок які поступають у ваш магазин та взагалі новинок у світі скпару!
      Можливо МК по виготовленню прикрас своїх робіт власними руками: квіточки різні, декоративна строчка, листочки і т.д.

      1. Lenko – і я штампи люблю 🙂 мені здається це найбільш універсальний інструмент в скрапі.
        мк по альбомах – через півтора тижні буде огляд альбому (не мк, але детальна розповідь про альбом).
        власний весільний альбом – це болюче питання напевно кожної з нас 🙂
        мк по “декоративна строчка” (якщо я правильно зрозуміла і мався на увазі шов) – буде, навіть декілька штук.

    1. Здравствуйте, Яна. Я тоже, как и многие здесь, новичок. Очень рада, что есть возможность получить подарочек. Кое-что мне уже получилось преобрести для творчества, но больше всего…и как всегда…не хватает бумаги, поэтому я бы хотела пакетик #3)
      в скрапбукинге меня очень интересовало, то, что можно сделать не выходя из дому, поэтому я ЛЮБЛЮ ваши мастер-классы. Влюбляюсь в каждый цветок, сделаный по ним. Хочется видеть еще интересные мк, хочется видеть интересные новинки в скрапбукинге, то, чего у нас пока нет. Я перечитала историю скрапбукинга, стили, техники- это очень познавательно, поэтому и всем новичкам советую)
      вообще, заниматся любимым делом- это супер. Мне это нравится, поэтому я немножко счастливее, чем обычно 😉
      всем творческого вдохновения!

    1. Які скарби просто чудо. от би мені щось перепало. Так як я почала займатись скрапом ну як для мене недавно тому що час летить дуже швидко і з малечею його завжди мало хотілося б більше МК по листівках різних стилів що в них треба використовувати які повинні бути основні елементи. Мені б це було цікаво бо я така ще в цьому далека. І дякую за можливість.

    1. мені дуже подобаються сторінки. от ніде ще не бачила настільки довершених як у Яни. Дуже багато беру з мк по альбомах і сторінках. але останнім часом мені дуже подобаються ідеї листівок, томі деякі з них я використовую в своїх роботах. Дуже подобаються статті про міні-альбоми. Побільше б дізнатися вражаючих Яниних ідей шодо мініків)

      1. Жужа – та ні, не може бути 🙂 моїм сторінкам ще далеко до довершеності 🙂
        але дякую, дуже приємно чути такі компліменти 🙂
        “Побільше б дізнатися вражаючих Яниних ідей шодо мініків)” – а більше такий ідей поки що немає 🙂 хоча ні, одна є 🙂 з мініками проблема в тому що для них фото потрібні, а у мене вони вже закінчуються.
        а от недавно почала працювати над новим міні альбомом про відпустку, думаю до зими закінчу 😀

        1. мені ще дуже подобаються усі хитрощі в альбомах, різні динамічні сторінки, кишеньки) сама я бідна на такі ідеї, але Ваші використовую))))

          1. Жужа – а я б не сказала що ви бідна на ідеї, листівки у вас чудові виходять!
            тут мені здається справа в необхідності експериментування – чим більше експериментуєш, тим більше в ході цього з’являється ідей. можеш почати з одного, воно піде не так і в результаті з’явиться зовсім інша нова ідея 😉

    1. А взагалі блог просто супер завжди є чому повчитись чим надихнутись)))))

    1. Я не початківець, але і не профі) Завжди цікаво читати Янин сайт, особливо хотілось би бачити побільше МК по альбомах, можливо поради по композиції на сторінках та кольорових гамах(як все гарно розташувати та поєднати)І я також підтримую всіх хто за повернення рубрики ” Цікаве за тиждень” )))

      1. Nastinka – дякую!
        нажаль по композиції та кольоровій гамі зовсім нічого розказати не можу, тому що у мене немає відповідної для цього освіти та й взагалі знань. роблю сторінки інтуітивно і так як я їх бачу.
        хоча з іншої сторони, про основне я думаю зможу розповісти (поки писала коментар основні поради в голові назбиралися), тому буду мати на увазі для статті 🙂

    1. Яночко, а я не за пакетом, а просто хочу висловитися =))) Мене все влаштовує в твоєму блозі =) Є все що потрібно і новачку і бувалому =)))
      Хотілося б тільки повернути рубрику “Цікаве за тиждень”! Так любила її!!! Я розумію що це все час… Але дуже хотілося б =)))
      Ну і дякую що ти є!!! Що радуєш нас новинками і своїми неперевершеними роботами!!! Включаю комп і знаю що кожного дня знайду тут щось новеньке =)))

    1. Очі розбіглись і слюна потекла 🙂 Може і мені пощастить?
      Я б хотіла побачити створення міні альбомів з нуля (можливо вже був такий запис?) і мені дуже подобаються твої МК зі створення скрап сторінок (в цьому я не новачок, а нулячок :D), а ще люблю МК зі створення різних деталей (на кшталт квіток, прапорців і т.д.).

      1. coquette – хе хе 🙂
        про альбоми записи були, для прикладу (із старіших):
        December Daily (підійде в принципі для будь-якого альбому)
        Романтичний міні альбом – там не багато, але трохи про створення альбому є.
        Альбом Туриста – є багато теоретичної інформації, скетчі для сторінок і т.д.

        усі записи про альбоми можна глянути у відповідній категорії Скрапбукінг – альбом на панелі справа.

        але також будуть нові записи, зараз як я писала у попередніх коментарях працюю над альбомом про відпустку і по ходу все записую, можливо зроблю із цього одну довжелезну серію мк.

        все біжу, прийшов Лесик приніс мої копіки 😀

        1. Яно, так не чесно 🙁 ти тепер будеш копіками нас інтригувати !!! Будем чекати МК по копікам!!!!

          1. marusya-dv – все по чесному 😀 виявляється копіки не лише мені, в магазині вони теж будуть (якщо раптом хтось захоче теж купити), Лесик мені про це просто забув сказати 🙂 , можливо сьогодні ще встигну їх додати.

            1. Яно, мій чоловік вже цілий вечір сміється з мене – раніше він сміявся з слів “марблс” “кашабони” а тепер нове слово КОПІКИ :))) Ходить і повторює щоб не забути :)))))

        1. Я Туристичного і Романтичного мініків не пам”ятаю, дуже гарні, стільки деталей і інформації, тепер точно такий собі зроблю, дуже дякую!!!
          Копіки? Клас! Чекаємо 😀

    1. Я новичок, и мне кажется нам все интересно начиная от необходимых мелочей до МК по созданию открыток, альбомов и … Мне иногда хочется видеть больше видео МК, больше о чернилах(какая разница между ними, куда какие применять), вообщем как ими пользоваться не только в штамповании. А самое замечательное это осмотр коллекций!!! Я думаю он очень полезен не только для начинающих, но и для “бывалых”, своими идеями и работами ты подталкиваешь и стимулируешь, к чистому исполнению и новым идеям!!!

    1. Потрапила на сайт нещодавно, почерпнула для себе досить багато, оскільки захопилась литсівками теж недавно. Хотілось б побачити більше МК для початківсців, вяких нема ножів і всяких дироколів. А також б побільше різноманітних скетчів, шаблонів

      1. aknelo – стосовно мк для початківців я б радила почитати архів блогу (блог існує вже 4-тий рік), я ж теж колись була початківцем і подивитися ті мої перші роботи – там є багато цікавого та корисного (не такого гарного як зараз, але точно корисного) 🙂

    1. Вау!!! Яна, ты просто фея!!! Столько всего!!! Меня интересует пакет №1 и пакет №3. Это так, к слову, я еще ничего не выигрывала за всю свою блогожизнь и …. наверное, и в этот раз с подарками буду не я…
      Я еще даже не освоила штампинг. Купила подушечку для штамнинга DoveCraft, ставлю оттиск на скрапбумагу той же фирмы, а они смазываются… а на офисном картоне и тоненькой скрапбумаге сразу схватываются… Не хотелось бы попасть в просак с эмбоссингом. Мне был бы интересен обзор пудр для эмбоссинга, какие чем отличаются и какие лучше для “холодного” эмбоссинга, а какие для “запекания”.

      1. ma6ynja – у Dovecraft пігментне чорнило, воно і буде змазуватися, адже воно сохне довго, не на всіх типах паперу засихає і іноді може потребувати сушіння феном для ембоссінгу. я детальніше про це розкажу в статті про чорнила.

        Про пудри для “холодного” ембоссінгу вперше чую 🙂
        Ембоссінг є гарячий (з пудрами, феном і чорнилом) та “механічний” (хоча напевно холодним його теж можна назвати, адже нічого не гріється) за допомогою папок для тиснення та машинок або трафаретів та стилуса для тиснення.

        Пудри є лише для гарячого ембоссінгу, чим вони відрізняються – не скажу, адже на практиці не знаю (я користуюся пудрою лише від одного виробника, з іншими на мала можливості та й потреби порівнювати). Знаю що є крупні, дрібні, з металевими відблиском, з перламутром, блиском і т.д.

        1. Буду ждать статью про чернила. Что касается “холодного” эмбоссинга … я читала, что пудру не обязательно запекать, а поставил оттиск штампом, посыпал пудрой и все… вот это я назвала для себя “холодным” эмбоссингом, но так как я в этом вообще не спец, будет интересно все уточнить..

          1. ma6ynja – якщо знайдете посилання на ту статтю – дайте будь-ласка, дуже мені цікаво.
            просто якщо пудру не розплавити – вона просто відпаде і толку з неї не буде.
            можливо малося на увазі глітер, мікробісер, флокінг або flower soft – ці матеріали можна просто клеїти на роботи використовуючи штемпельні подушечки із клеєм.

            1. Яна, статью пока не нашла, я столько постоянно перечитываю… но как только наткнусь сразу скину ссылку.

    1. Мені хочеться листівок з використанням тканинних стрічок, квітів із тканиннах стрічок – весна 🙂

      1. Олька – спочатку треба буде купити якусь тканину, бо з того, що у мене є в наявності нічого гарного не вийде 🙂

    1. це супер новина!!! особливо для таких початківців як я!!!все дуже – дуже класне!!!!
      ну, перш за все, це як бути, коли немає достатньої кількості САМЕ ТИХ інструментів(хоча де-не-де трапляються описи, що і як можна зробити/замінити), як працювати з пудрами.

    1. Здравствуйте, Яна! Спасибо, что Вы есть. Уже вошло в привычку начинать утро с прочтения Ваших уроков. Я новичок и мне всё интересно. Успехов! Привет из Киева!

    1. Скілики всьго багато і різного!!Скрап це трішки дороге хобі. Як початківець вчусь робити відкриточки із підручних матеріалів. А так хочеться мати різних штампів і паперу.
      Ваш сайт і так насичений різною і дуже цікавою інформацією. Архів дужу багатий! Продовжуйте в тому дусі!!! Успіхів!!

    1. И я бы хотела попытать удачу в розыгрыше срап “добра”. Что касается МК … мне очень нравятся Ваши альбомы, хотелось бы увидеть МК про альбомы с всевозможными секретиками, открывающимися элементами и т.д. Знаю, что такие МК у Вас уже есть, но хочется еще 🙂

    1. Ого скільки коментарів)
      Пишу чесно і відверто,для початкіця,а тим більш студента,отримати такий пакунок,то дуже класно,всякі штампики,наліпки це просто супер.
      Блог дуже хороший,цікаві майстер класи) Намагаюся згадати,скільки років тому вперше випадково знайшла його,не згадала) ,Пам*ятаю що про срапбукінг тоді ще ніхто не знав,а були просто майстер класи із підручних засобів.
      Тепер вони теж цікаві і кольорові,але багато із них є недоступними,бо потрібна мати різні тиснення,машинки та тому подібне..хочеться,щоб були приклади простіших варіантів.

      1. Людасік – дякую за відгук!
        чесно – простіші варіанти не обіцяю, але обов’язково спробую щось придумати.

    1. Дякую, Яно, за чудові подарунки. Дуже хотілося б отримати один з них. Стосовно блогу, то хотілося б побільше МК по створенню дитячих альбомів, а якби було більше відео – то взагалі чудово! Також хотілося б повернути “Цікаве за тиждень”. Я розумію, що це віднімає багато часу, але в тебе просто дивовижний смак на усілякі цікавинки!

    1. Ой-йой-йой) скільки добра… Яно, Ваш блог справді скарбничка порад і для мене, як для початківця дуже стає внагоді. На жаль, не всі поради та ідеї вдається втілити, оскільки бракує матеріалів та інструментів.
      Всі розділи блогу цікаві та корисні, як мк, так і статті. Детальніше хотіла б дізнатися про чорнила, яке для чого краще використовувати і про штампи. Штампи саме для почаківців- з чого починати (їх так багато)?
      Ви молодець, що витрачаєте стільки часу для того, щоб поділитися своїми навиками, вміннями та ідеями.
      Буду дуже рада, якщо отримаю один з пакетів.

    1. Яно,мені дуже подобається твій сайт !Тут завжди так багато цікавого для початківців!!А сьогоднішній запис – узагалі мрія!!!!Щодо нових проектів ,то хотілося б бачити більше мк міні -альбомів та взагалі покрокове створення альбомів(з чого почати ,яку вибрати тему і т.д.)А також завдань з простими скетчами (з попередніми було дуже класно працювати )Для початківців так важливі якісь поради,покрокові інструкції,і їх усі можна знайти тут.Дякую за можливість відкривати у собі нові таланти!))))

    1. ух сколько добра!!!
      да и как может быть что то лишнее и не нужное))))

    1. вот от натирок и штампиков тоже не отказалась бы, хотя я и не начинающий скрапер))
      и понятия не имею что такое натирки)))

      1. Ksu – натирки це як перебивачки із дитячих наклейок, але дуже накручені 😀
        класна штука, люблю їх на фотографії наносити

    1. Яна вообще молодец!! и столько всяких сюрпризов придумывает, и такие замечательные МК по открыткам,альбомов,
      в особенности обращаю внимание на МК альбомов, все они просто шедевры.

    1. Доброго дня! Мені у Вас подобається все, оскільки писати вмієте гарно, а я люблю читати те що гарно написано))) Сама є початківцем і захоплююсь виготовленням альбомів, тому черпаю від вас будь-які ідеї з побаченого особливо на дитячу і сімейну тематику.
      З нетерпінням чекаю на розіграш. От радості то буде віж отриманого))))))))

    1. Особисте в мене день починається з того, що читаю ваш блог. Мені подобаються міні альбоми (сподобалася ідея де альбом робиться з листа 30х30), тому цікаво буде почерпнути нові ідеї!!!

Like what you see? Drop me a comment! Thanks!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.